Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Ce este Google Assistant

Publicat pe 25 decembrie 2023
Ce este Google Assistant

Ce este Google Assistant? Google Assistant este un asistent virtual inteligent dezvoltat de Google, care poate raspunde la intrebari, executa comenzi si ofera informatii utile utilizatorilor. Google Assistant este disponibil pe mai multe dispozitive, cum ar fi smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente, difuzoare inteligente, casti si televizoare. In acest articol, vom prezenta principalele caracteristici si functionalitati ale Google Assistant, precum si modul in care il puteti folosi pentru a va imbunatati viata de zi cu zi.

Ce poate face Google Assistant

Google Assistant poate face multe lucruri pentru dvs., de la a va ajuta sa va organizati agenda, sa va amintiti de sarcini importante, sa va rezervati bilete de avion sau de cinema, sa va controleze dispozitivele inteligente din casa, sa va traduca cuvinte sau fraze in alte limbi sau sa va spuna glume. Iata cateva exemple de lucruri pe care le puteti cere Google Assistant:

  • "Hei Google, trezeste-ma la ora 8 dimineata."
  • "Hei Google, ce vreme este astazi la Suceava?"
  • "Hei Google, adauga mango pe lista mea de cumparaturi."
  • "Hei Google, cand este ziua lui Ion?"
  • "Hei Google, cum se spune "multumesc" in italiana?"
  • "Hei Google, reda-mi melodia preferata."
  • "Hei Google, aprinde lumina din bucatarie."
  • "Hei Google, arata-mi cele mai noi filme de actiune."
  • "Hei Google, ce inseamna cuvantul "efemer"?"
  • "Hei Google, spune-mi o gluma."

Cum puteti folosi Google Assistant

Pentru a folosi Google Assistant, aveti nevoie de un dispozitiv compatibil si de o conexiune la internet. Daca aveti un smartphone sau o tableta cu sistemul de operare Android 6.0 sau mai nou, puteti activa Google Assistant prin apasarea lunga a butonului Home sau prin rostirea comenzii "Hei Google" sau "OK Google". Daca aveti un dispozitiv cu sistemul de operare iOS 10.0 sau mai nou, puteti descarca aplicatia Google Assistant din App Store si o puteti deschide pentru a incepe conversatia. Daca aveti un dispozitiv cu ecran tactil, cum ar fi un difuzor inteligent sau un televizor cu Android TV, puteti atinge pictograma microfonului sau puteti folosi comanda vocala pentru a accesa Google Assistant. Daca aveti o casca sau un ceas inteligent cu Google Assistant integrat, puteti apasa butonul dedicat sau puteti folosi comanda vocala pentru a interactiona cu asistentul.

Dupa ce ati activat Google Assistant, puteti incepe sa ii puneti intrebari sau sa ii dati comenzi in limbaj natural. Nu trebuie sa va faceti griji daca nu stiti exact cum sa formulati cererea dvs., deoarece Google Assistant este capabil sa inteleaga contextul si intentia dvs. si sa va ofere raspunsuri relevante si personalizate. De asemenea, puteti continua conversatia cu Google Assistant fara a repeta comanda vocala de fiecare data, deoarece asistentul va va urmari dialogul si va va oferi informatii suplimentare daca este necesar.

Pentru a va personaliza experienta cu Google Assistant, puteti accesa setarile aplicatiei si puteti modifica preferintele dvs., cum ar fi limba vorbita, vocea asistentului, rutina zilnica, serviciile conectate si multe altele. De asemenea, puteti crea rutine personalizate care va permit sa executati mai multe actiuni cu o singura comanda, cum ar fi "Hei Google, buna dimineata", care va poate spune prognoza meteo, stirile zilei, agenda dvs. si va poate reda muzica preferata.

Cautari asemanatoare: ce este google assistant.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️