Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Fratii Tate, Andrew si Tristan, acuzati de evaziune fiscala

Publicat pe 9 Iulie 2024
Fratii Tate, Andrew si Tristan, acuzati de evaziune fiscala

Fratii Tate, Andrew si Tristan, acuzati de evaziune fiscala - Andrew si Tristan Tate, cunoscuti pentru activitatile lor online profitabile, se confrunta acum cu acuzatii grave de evaziune fiscala in Marea Britanie. Autoritatile britanice sustin ca fratii nu au platit niciun impozit pe veniturile lor impresionante de 21 de milioane de lire sterline, potrivit rapoartelor dpa si PA Media.

O procedura civila a fost initiata de autoritatile din comitatele Devon si Cornwall la Tribunalul Westminster impotriva fratilor Tate si a unei a treia persoane, identificata doar prin initiala J. Sarah Clarke KC, reprezentanta politiei, i-a descris pe fratii Tate ca fiind evazionisti recidivisti si "fara rusine".

Acuzatiile aduse impotriva lor sunt serioase. Se sustine ca fratii nu au platit niciun impozit, nici pe venit, nici TVA, in nicio tara pentru veniturile lor de 21 de milioane de lire sterline obtinute din afaceri online intre 2014 si 2022. Aceste venituri provin din vanzari de produse online si din activitati pe platforma OnlyFans.

Clarke a adus in discutie un videoclip postat online de Andrew Tate in care acesta sustine ca a "refuzat sa plateasca taxe" in timp ce locuia in Anglia. Strategia lui a fost de a "ignora, ignora, ignora, pentru ca in cele din urma (datoriile) dispar", a adaugat politia.

Se pare ca fratii Tate au deschis "o multitudine de conturi bancare" in Marea Britanie, dintre care sapte au fost inchise. Aceste conturi au fost folosite "ca un vehicul pentru transferul veniturilor din afaceri", afirma autoritatile.

"Acesta este aspectul evaziunii fiscale, acesta este aspectul spalarii de bani", a concluzionat Clarke in instanta.

Fratii Tate sunt acuzati de evitarea platii impozitelor si de spalare de bani, atat in Marea Britanie, cat si in Romania, conform politiei. Se pare ca acestia ar fi transferat milioane de lire intr-un cont pe numele lui J si au deschis un al doilea cont in numele acesteia, desi ea nu avea nicio implicare in afacerile lor.

Politia a mentionat, de asemenea, un transfer de 805.000 de lire in contul Revolut al presupusei J, suma din care 495.000 de lire au fost ulterior transferate lui Andrew Tate si 75.000 intr-un alt cont pe numele lui J, care au fost apoi convertiti in criptomonede. Acest caz continua sa se dezvolte si sa socheze publicul cu fiecare noua dezvaluire.

Vezi si: Onlyfans, ce este si cum functioneaza.

Cautari asemanatoare: Fratii Tate, Andrew si Tristan, acuzati de evaziune fiscala.

© Toate drepturile rezervate 🌍 Vocea Europei 📣 Acest material nu poate fi publicat, transmis, rescris sau redistribuit fara permisiune.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️