Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Harry si Meghan, invitati la încoronarea regelui Charles al III-lea

Publicat pe 6 Martie 2023
Harry si Meghan, invitati la încoronarea regelui Charles al III-lea

Harry si Meghan, invitati la încoronarea regelui Charles al III-lea: cuplul nu a acceptat înca. Printul Harry si Meghan Markle au fost invitati sa participe la încoronarea regelui Charles al III-lea, relateaza Sunday Times, dar cuplul, care a parasit Regatul Unit pentru a locui în SUA în 2020, nu a anuntat înca daca vor fi prezenti sau nu.

Nu se stie înca daca vor participa la ceremonie. Cert este ca Printul Harry si Meghan Markle au fost invitati la încoronarea lui Charles al III-lea care va avea loc pe 6 mai la Londra. Acest lucru a fost dezvaluit de Sunday Times, care citeaza un purtator de cuvânt al Ducilor de Sussex, potrivit caruia Harry a primit un e-mail de la biroul Majestatii Sale cu privire la încoronarea tatalui sau în vârsta de 74 de ani. „O decizie imediata cu privire la prezenta ducelui si ducesei nu va fi comunicata de noi în acest stadiu” a precizat purtatorul de cuvânt.

Întoarcerea în Regatul Unit

În ciuda numeroaselor acuzatii la adresa casei regale, cuplul care locuieste în Statele Unite din 2020 s-ar putea întoarce în curând în Regatul Unit. Harry si Meghan s-au întors doar în rare ocazii de la despartirea lor de Royal Family. Ultima vizita a fost pentru înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a în septembrie anul trecut. Anterior, Ducele de Sussex a calatorit singur pentru înmormântarea bunicului sau, Printul Philip, în 2021. Întoarcerea „Sussex” în Regatul Unit a fost centrul multor speculatii în mass-media britanica din ultimele luni. Dupa un documentar difuzat pe Netflix în decembrie, Harry si-a lansat cartea de memorii „Spare” în ianuarie, în care detaliaza despre ruperea relatiei sale cu tatal si fratele sau William.

Harry: M-am simtit întotdeauna diferit de restul familiei

Printul Harry s-a simtit întotdeauna usor diferit de familia sa, la fel ca mama lui. Dar asta nu înseamna ca se considera o victima. Asta ar fi spus Ducele de Sussex într-un interviu online rezervat doar cumparatorilor cartii sale „Spare”. BBC transmite asta. De asemenea, Harry a marturisit ca se teme sa-si piarda amintirile mamei sale Diana si ca dupa publicarea cartii s-a simtit „incredibil de liber”. Într-o conversatie cu Gabor Matč, un medic si scriitor maghiar în fata unui semineu din California, Harry a denuntat rasismul trait de sotia sa Meghan si a revenit sa vorbeasca despre droguri. „Consumul de cocaina „nu a facut nimic pentru mine”, a spus Printul Harry, dar „marijuana este diferita, chiar m-a ajutat”.

Cautari asemanatoare: harry si meghan invitati la incoronarea regelui charles al iii-lea.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️