Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Marcel Ciolacu: propuneri pentru alegeri in coalitie

Publicat pe 2 Iulie 2024
Marcel Ciolacu: propuneri pentru alegeri in coalitie

Marcel Ciolacu: propuneri pentru alegeri in coalitie - Intr-o intalnire cruciala a Coalitiei programata pentru joi, Marcel Ciolacu, prim-ministrul in functie, va aduce in prim-plan optiunile partidelor politice pentru organizarea alegerilor prezidentiale si parlamentare.

Liderul guvernului, Marcel Ciolacu, se pregateste sa impartaseasca in cadrul Coalitiei propunerile rezultate din consultarile cu partidele politice, cu scopul de a stabili agenda electorala a alegerilor prezidentiale si parlamentare din acest an.

Insotit de viceprim-ministrii Marian Neacsu si Catalin Predoiu, Ciolacu va prezenta in cadrul Coalitiei de guvernare propunerile partidelor politice, rezultate din discutiile privind stabilirea agendei electorale pentru alegerile prezidentiale si parlamentare din acest an.

In plus, Ciolacu, in calitate de prim-ministru, va solicita partenerilor din Coalitie sa raspunda la solicitarea unanima a participantilor la intalnirile de la Palatul Victoria, de a stabili calendarul electoral cat mai curand posibil. Acest lucru va asigura desfasurarea competitiei electorale intr-un cadru predictibil si echitabil pentru toti candidatii. Decizia privind calendarul electoral trebuie luata pe baza unor criterii obiective, acceptate de toate partidele politice, fara a favoriza sau defavoriza anumiti candidati.

„Imi exprim recunostinta fata de toate partidele implicate pentru discutiile constructive! Cred ca a fost o initiativa valoroasa si democratica si sper ca si colegii din Coalitie sa ia in considerare punctele de vedere prezentate”, a declarat Ciolacu, conform comunicatului Guvernului dupa consultarile de luni si marti cu partidele politice. Liderul PSD, Ciolacu, a finalizat marti consultarile cu partidele politice privind stabilirea datei alegerilor prezidentiale si parlamentare. Luni, el a avut intalniri cu reprezentantii USR, AUR, UDMR, SOS Romania, membrii Grupului minoritatilor nationale din Camera Deputatilor si cei ai PUSL. Astazi, prim-ministrul i-a intampinat pe reprezentantii REPER si Forta Dreptei.

Vezi si: Viitorul agriculturii.

Cautari asemanatoare: Marcel Ciolacu: propuneri pentru alegeri in coalitie.

© Toate drepturile rezervate 🌍 Vocea Europei 📣 Acest material nu poate fi publicat, transmis, rescris sau redistribuit fara permisiune.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️