Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Podul Giurgiu-Ruse intra in reparatii

Publicat pe 10 Iulie 2024
Podul Giurgiu-Ruse intra in reparatii

Podul Giurgiu-Ruse intra in reparatii: ce trebuie sa stie soferii - Incepand cu data de 10 iulie, Podul Giurgiu-Ruse, un punct cheie de legatura intre Romania si Bulgaria, va intra intr-un proces extins de reparatii si intretinere. Anuntul a fost facut de Centrul Infotrafic din cadrul IGPR, care a precizat ca lucrarile vor dura aproximativ 730 de zile, cu o programare zilnica de 10-12 ore.

Lucrarile vor fi efectuate pe segmente de drum de 400 de metri, o strategie care va permite mentinerea traficului, desi cu unele limitari. Traficul nu va fi intrerupt complet, ci va fi redirectionat alternativ, pe o singura pista, cu ajutorul semaforizarii, indicatoarelor rutiere si a personalului de dirijare.

In prima etapa a lucrarilor, circulatia va fi limitata pe directia de intrare in Bulgaria, urmand ca ulterior sa fie restrictionata pe directia de iesire, spre Romania.

Soferii care tranziteaza aceasta ruta sunt sfatuiti sa conduca cu prudenta sporita, sa incetineasca si sa respecte cu rigurozitate semnalizarile temporare stabilite in zona lucrarilor. De asemenea, trebuie sa ia in calcul posibilitatea extinderii timpilor de asteptare la traversarea frontierei. Acest lucru este deosebit de important, avand in vedere ca Podul Giurgiu-Ruse este un punct major de tranzit intre cele doua tari.

Vezi si: Ce tine tantarii la distanta.

Cautari asemanatoare: Podul Giurgiu-Ruse intra in reparatii.

© Toate drepturile rezervate 🌍 Vocea Europei 📣 Acest material nu poate fi publicat, transmis, rescris sau redistribuit fara permisiune.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️