Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Termeni si conditii


TERMENI GENERALI

Ultima actualizare februarie, 2023.

a. Voceaeuropei.com este un site al firmei Web Authority, cu sediul în strada Frassineto, 10139 Torino, Italia. Accesarea acestuia ori a oricărei părti din el presupune acordul tacit al utilizatorilor cu termenii de mai jos.

b. Voceaeuropei.com poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificări de structură, continut Si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fără un acord prealabil si fără vreo notificare către utilizatori ori către terte persoane.

1. CONTINUT

a. Toate materialele publicate pe www.voceaeuropei.com (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video - generic numite continut), inclusiv cele incluse in newsletter, sunt protejate de către dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările si completările ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind mărcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicată - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duce la inaplicabilitatea acestora.

b. Site-ul si continutul acestuia, inclusiv continutul din newsletter, sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Utilizatorii nu pot copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site si/sau continutul acestuia, fără acordul scris al reprezentantilor firmei Web Authority, acord exprimat contractual. Exploatarea este liberă, sub conditia non-comercialitătii si respectării termenilor impusi de către Voceaeuropei.com.

c. Orice formă de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a continutului, inclusiv cel cuprins în newsletter, este expres interzisă, fără acordul prealabil si scris al Voceaeuropei.com.

d. Voceaeuropei.com nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părti din continut în orice mediu.

e. În cazul în care considerati că orice material publicat pe acest site de echipa redactională sau de oricine altcineva încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne sesizaţi acest lucru printr-un mesaj trimis la una dintre adresele publicate în sectiunea Contact a site-ului.

2. DREPTURI DE AUTOR

a. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca si tipări continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial. Pentru uzul comercial, este necesar acordul scris al reprezentantilor firmei Web Authority, acord exprimat contractual.

b. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.voceaeuropei.com, cu exceptia afisării pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descărcarea, în scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate în acest scop, cu conditia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Conditiile de folosire a continutului apartinând firmei Web Authority în scop comercial vor fi explicit formulate prin intermediul acordurilor contractuale încheiate între Agentie si partenerii de afaceri.

c. Voceaeuropei.com, logo-ul Voceaeuropei.com şi www.voceaeuropei.com sunt proprietatea firmei Web Authority, niciuna dintre ele neputând fi utilizată fără acordul scris al firmei Web Authority.

3. RĂSPUNDERI

a. Utilizatorul este singurul responsabil atât fată de terti, cât si fată de Voceaeuropei.com în legătură cu accesarea/utilizarea/exploatarea continutului. Voceaeuropei.com îsi rezervă dreptul de a modifica, sterge orice mesaj postat pe site, intrepretat la discretia Voceaeuropei.com ca fiind abuziv, defăimător, obscen ori de natură a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.

b. Utilizarea site-ului reprezintă faptul că utilizatorul declară si este de acord cu publicarea de către Voceaeuropei.com a unui continut stabilit pe baza unor criterii proprii. Acest continut poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat într-o manieră care să nu fie conformă cu dorintele utilizatorului. Într-un astfel de caz, răspunderea Voceaeuropei.com nu poate fi retinută.

4. TRANSMITEREA DE INFORMATII CĂTRE VOCEAEUROPEI.COM

a. Prin transmiterea de informatii către Voceaeuropei.com se întelege furnizarea de către utilizator a unor materiale, incluzând, dar fără a se limita la mesaje, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video.

b. Transmiterea de informatii către Voceaeuropei.com echivalează cu acceptul acordat Voceaeuropei.com ca liber de orice obligatie privind achitarea unei plăti si/sau remuneratii, ne-exclusiv si pe o perioadă de 50 de ani, să utilizeze, copieze, publice, distribuie, în orice mod si cu orice titlu, în orice mediu existent ori descoperit în viitor, aceste informatii.

c. Totodată, prin transmiterea de informatii către Voceaeuropei.com, se prezumă acordul utilizatorului privind despăgubirea Voceaeuropei.com si/sau a tertilor ca urmare a existentei/nasterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informatii. Voceaeuropei.com nu acceptă o răspundere limitată din partea furnizorului de informatii.

d. Voceaeuropei.com nu îsi asumă responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de alte persoane decât cele care au un contract semnat cu institutia. Voceaeuropei.com se disociază de mesajele cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultător, defăimător, obscen sau indecent publicate pe site de utilizatori în sectiunea de comentarii.

5. OBLIGATIILE UTILIZATORILOR LA ÎNREGISTRARE

a. Accesul la continutul online al site-ului Voceaeuropei.com se face partial liber, partial pe baza datelor de înregistrare.

b. Pentru optiunea “Login / Înregistrare”, utilizatorului i se va cere să ofere datele sale de contact. Formularul (formularele) de înregistrare va contine informatii de contact detaliate ale utilizatorului (nume, prenume, compania, telefonul mobil, adresa de e-mail).

c. Informatiile personale puse la dispozitia site-ului Voceaeuropei.com pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate în conditiile Legii 677/2001 privind protectia datelor, actualizată în 2013. Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare on-line, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date Voceaeuropei.com si să primească mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfăsurate în viitor de către Voceaeuropei.com si partenerii săi.

d. După completarea formularului de înregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidentialitătii asupra parolei asociate accesului la serviciile Voceaeuropei.com. Utilizatorul este în întregime responsabil de toate informatiile care sunt făcute publice din contul său. În cazul accesării neautorizate a contului de către terte persoane, Voceaeuropei.com nu îsi asumă nicio responsabilitate fată de consecintele care pot apărea.

e. La solicitarea explicită a utilizatorului, adresată la dpo@voceaeuropei.com, Voceaeuropei.com se obligă să rectifice, actualizeze, blocheze, steargă sau transforme în date anonime si să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001, actualizată în 2013, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

f. Voceaeuropei.com se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor si să nu o dezvăluie unei terte părti, dacă aceasta nu se află între partenerii agreati în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

g. Voceaeuropei.com nu răspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor. Voceaeuropei.com nu îsi asumă niciun fel de responsabilitate pentru situatiile în care utilizatorul îsi publică adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile Voceaeuropei.com.

h. Voceaeuropei.com îsi rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi făcută publică în această pagină si va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.

6. NEWSLETTER

a. Newsletter-ul Voceaeuropei.com este un serviciu gratuit si constă într-un mesaj electronic (e-mail) livrat regulat de către Voceaeuropei.com utilizatorilor abonati. Abonarea la newsletter se face doar la cererea utilizatorului.

b. Pentru abonare la newsletter, utilizatorul va furniza Voceaeuropei.com, printr-un formular, adresa de e-mail.

c. Ulterior completării formularului de abonare, pe adresa de e-mail furnizată, utilizatorul va primi un mesaj de confirmare a abonării la newsletter.

d. Furnizorul îsi rezervă dreptul de a refuza fără o notificare în prealabil abonarea la newsletter dacă observă că datele introduse în formular nu sunt reale sau nu apartin utilizatorului.

e. Prin completarea formularului de abonare la newsletter, utilizatorul îsi dă acordul, în mod expres si neechivoc, ca datele sale cu caracter personal să fie stocate si prelucrate de Voceaeuropei.com. Datele personale completate în formular vor fi folosite în conformitate cu politica de confidentialitate a Voceaeuropei.com si nu vor fi făcute publice niciunei terte părti fără acordul utilizatorului.

f. Voceaeuropei.com nu oferă niciun fel de garantie asupra continutului furnizat în newsletter si nu oferă nicio garantie că serviciul va functiona fără întreruperi sau fără erori, că defectiunile vor fi remediate sau că materialele furnizate prin e-mail sunt corecte, exacte si/sau de încredere. Voceaeuropei.com nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului.

g. Oricare dintre părti are dreptul de a înceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricând, fără invocarea vreunui motiv si fără notificare prealabilă.

7. SECURITATE

Voceaeuropei.com adoptă toate măsurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor săi. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atât offline, cât si online. Toate informatiile despre utilizatori sunt confidentiale. Doar angajatii a căror activitate specifică implică lucrul cu informatii personale (de exemplu, reprezentantii serviciu clienţi) au acces la datele de identificare ale utilizatorilor. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate într-un loc securizat.

8. RĂSPUNDERE JURIDICĂ. DESPĂGUBIRI

a. Continutul acestui site, inclusiv stirile, cotatiile, datele si alte informatii, este furnizat de Voceaeuropei.com si de către furnizorii săi de continut. Acest site furnizează instrumente de informare, însă nu oferă niciun fel de sfat si nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investitii sau produse.

b. Voceaeuropei.com nu cere clientilor săi informatii personale prin intermediul unei corespondente nesolicitate de acestia. Orice tip de corespondentă care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informatii personale trebuie considerat un fals si raportat către Voceaeuropei.com prin intermediul formularului de feedback accesibil pe site, după logare.

c. Voceaeuropei.com si furnizorii săi de continut nu răspund pentru erorile, impreciziile sau întârzierile în furnizarea continutului oferit de site si nici pentru orice actiune care se bazează pe acest continut. Voceaeuropei.com îsi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acuratetii continutului furnizat de terti sau a felului în care informatia serveste anumitor scopuri. Desi Voceaeuropei.com face toate eforturile pentru a obtine informatii de încredere de la furnizorii săi externi, nu garantează acuratetea informatiilor furnizate de acestia.

d. Voceaeuropei.com îsi rezervă dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii în orice moment. Modificările devin efective de la momentul publicării lor pe site.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️