Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Vlad Pascu: Judecatoria Mangalia respinge cererea de arest la domiciliu

Publicat pe 10 Iulie 2024
Vlad Pascu: Judecatoria Mangalia respinge cererea de arest la domiciliu

Vlad Pascu: Judecatoria Mangalia respinge cererea de arest la domiciliu - Judecatoria din Mangalia a respins cererea de arest la domiciliu a lui Vlad Pascu, soferul care a provocat un accident mortal in timp ce se afla sub influenta substantelor interzise. Accidentul, care a avut loc in localitatea 2 Mai, a dus la moartea a doi tineri.

Marti, instanta a decis ca cererea lui Pascu de a inlocui arestul preventiv cu arestul la domiciliu nu este justificata. Prin urmare, Judecatoria Mangalia a respins cererea.

Decizia nu este definitiva si poate fi contestata in termen de 48 de ore de la comunicare. Conform rezolutiei judecatorilor, Pascu este obligat sa achite cheltuielile judiciare catre stat, in valoare de 100 lei.

Pascu, care este acuzat de ucidere din culpa, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Mangalia in octombrie 2023. El este acuzat de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si parasirea locului accidentului.

Potrivit procurorilor, Pascu a condus un autovehicul pe drumurile publice in dimineata zilei de 19 august 2023, fiind sub influenta substantelor psihoactive. El a lovit un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului la intrarea in localitatea 2 Mai. Impactul a dus la moartea a doua persoane si la ranirea altor trei.

Dupa accident, Pascu a parasit locul accidentului si a fost gasit ulterior de politisti in Vama Veche. Ancheta a stabilit ca acesta se afla sub influenta mai multor substante interzise, inclusiv cocaina, amfetamina si metamfetamina.

Vezi si: Cum fac rezervari online pentru vacante.

Cautari asemanatoare: Vlad Pascu: Judecatoria Mangalia respinge cererea de arest la domiciliu.

© Toate drepturile rezervate 🌍 Vocea Europei 📣 Acest material nu poate fi publicat, transmis, rescris sau redistribuit fara permisiune.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️