Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Admiral 72 by Giorgio Armani

Publicat pe 21 Februarie 2023
Admiral 72 by Giorgio Armani

Armani isi face debutul in yachtingul de lux - La Marina di Carrara, împreuna cu The Italian Sea Group, Giorgio Armani prezinta noul mega "Admiral 72 by Giorgio Armani". Un eveniment unic care prezinta noua colaborare, prezentarea de moda pentru barbati si femei primavara/vara 2023 si cina bucatarului Cerea.

În sediul The Italian Sea Group din Marina di Carrara, a fost dezvaluit noul mega iaht botezat “Admiral 72 by Giorgio Armani” cu un eveniment care a inclus un total de 650 de invitati printre care brokeri, actionari, VIP-uri si presa. O colaborare care a implicat brandul Admiral si brandul Giorgio Armani.

Un eveniment la care au participat Giorgio Armani si Giovanni Costantino, fondator si CEO al The Italian Sea Group, care a povestit cele mai semnificative momente ale colaborarii. Aspectul mega-yacht-ului a fost prezentat cu un spectacol de cartografiere cu laser, prezentat la sfilata de moda Giorgio Armani colectia primavara/vara 2023 pentru barbati si femei, care s-a încheiat cu traditionala plecaciune si salut al regelui Armani.

Regele Armani îsi extinde, stapânirea asupra marilor, pornind sa le cucereasca la bordul unui iaht Admiral pentru care a proiectat liniile si mobilierul interior: „Marea si designul sunt doua dintre marile mele pasiuni” a comentat: „Cu aceasta noua colaborare, mi-am extins ideea de mobilier în lumea nautica, în care, ca si în moda, estetica si functionalitatea merg mâna în mâna într-un stil natural si elegant. Un proiect foarte stimulant care mi-a permis sa creez cu Armani/Casa ambiente personalizate, cum ar fi costume la comanda”.

Evenimentul de prezentare „Admiral 72 by Giorgio Armani” si prezentarea de moda au fost în întregime organizate ad-hoc de Giorgio Armani, cu un cadru elegant si sofisticat care a servit si ca fundal pentru cina organizata de Chef Cerea, 3 stele Michelin, reprezentant al celebrului restaurant „Da Vittorio”.

Cautari asemanatoare: admiral 72, giorgio armani, nautica de lux, yacht-uri de lux.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️