Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Andrea Bocelli va cânta la încoronarea regelui Charles al III-lea

Publicat pe 16 Aprilie 2023
Andrea Bocelli va cânta la încoronarea regelui Charles al III-lea

Andrea Bocelli va cânta la încoronarea regelui Charles al III-lea - Cântaretul de opera toscan, Andrea Bocelli va cânta la încoronarea regelui Charles al III-lea al Angliei pe 7 mai, unde artistul va concerta alaturi de bas-baritonul Sir Bryn Terfel.

Singurul cântaret italian pe scena

Andrea Bocelli se întoarce sa cânte pentru familia regala britanica, dupa ce a cântat la Jubileul de platina, dorit personal de regina Elisabeta a II-a, cântaretul toscan a fost din nou invitat de regalii britanici la unul dintre cele mai asteptate si urmarite evenimente ale anului la nivel mondial, încoronarea regelui Charles al III-lea al Angliei.

Spectacolul, duminica 7 mai

Bocelli, alaturi de alte mari nume internationale, precum Lionel Richie (câstigator Grammy, Oscar si Golden Globe), Katy Perry (Ambasador Unicef, 65 de miliarde stream-uri si peste 57 milioane de albume vândute) si Take That (una dintre cele mai de succes trupe din istoria topurilor din Marea Britanie, cu peste 45 de milioane de discuri vândute în întreaga lume si 12 hituri nr. 1 în Marea Britanie) vor cânta live pe scena din incinta castelului Windsor duminica, 7 mai, în fata a 20.000 de persoane între public si invitati, si milioane de telespectatori conectati de pe toate continentele.

Cuvintele lui Andrea Bocelli

„Am avut marea onoare de a cânta pentru Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a de mai multe ori – a spus Bocelli – Acum este o alta mare onoare sa fiu invitat sa cânt la Concertul de încoronare al Regelui Charles al III-lea. Bucuria si entuziasmul mi-au fost înmultite când am aflat de posibilitatea de a face duet cu dragul meu prieten si superbul bas-bariton, Sir Bryn Terfel”.

Un mare spectacol

Pe parcursul serii, artistii vor fi însotiti de maestri muzicieni de talie mondiala, inclusiv o orchestra de 70 de elemente, o trupa house formata din Massed Bands of the Household Division si de Countess of Wessex's String Orchestra.

Alaturi de vedetele concertului, evenimentul va avea si un spectacol exclusiv al The Coronation Choir: un ansamblu de voci creat din diverse coruri ale natiunii si cântareti amatori din toata Marea Britanie. The Coronation Choir va cânta împreuna cu The Virtual Choir, compus din cântareti de peste tot din Commonwealth.

Cautari asemanatoare: andrea bocelli, andrea bocelli incoronarea regelui charles iii, andrea bocelli va canta la incoronarea regelui charles iii.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️