Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Antonio Conte, adio lui Tottenham

Publicat pe 29 Martie 2023
Antonio Conte, adio lui Tottenham

Antonio Conte, adio lui Tottenham - „Un gând special se adreseaza fanilor care mi-au aratat mereu sprijin si apreciere: a fost de neuitat sa-i aud cântându-mi numele. Calatoria noastra împreuna s-a încheiat, va doresc toate cele bune pentru viitor”. Asa i-a salutat antrenorul Antonio Conte pe suporterii lui Tottenham, dupa încheierea aventurii sale sportive londoneze.

Un ultim multumesc din suflet. Asta a vrut sa dedice Antonio Conte, printr-o postare pe Instagram, lui Tottenham si fanilor sai, dupa rezilierea consensuala a contractului cu Tottenham Hotspur care a decretat încheierea aventurii sale cu echipa londoneza.

Mesajul social

„Fotbalul este pasiune. As dori sa le multumesc profund tuturor celor care la Tottenham mi-au apreciat si împartasit pasiunea si modul meu intens de a trai fotbalul ca antrenor”, a scris Conte, postând o serie de fotografii care îl înfatiseaza pe terenul clubului.

„Un gând special se adreseaza fanilor care mi-au aratat mereu sprijin si apreciere: a fost de neuitat sa-i aud cântându-mi numele. Calatoria noastra împreuna s-a încheiat, va doresc toate cele bune pentru viitor. Antonio”, a conchis antrenorul din Salento.

Aventura lui Antonio Conte ca antrenor la Tottenham Hotspur

Aventura lui Conte pe banca Tottenham Hotspur a durat în total 16 luni cu divortul de Tottenham care a fost doar anticipat, având în vedere ca contractul care expira în iunie, cel mai probabil, nu ar fi fost reînnoit. Rezultatele recente nepozitive si izbucnirea dura dupa punctele pierdute împotriva Southampton au crapat definitiv relatiile. Cristian Stellini, adjunctul sau istoric, a fost numit succesorul sau pâna la finalul sezonului. Împreuna cu Ryan Mason va încerca sa revigoreze soarta lui Tottenham, aflat în prezent pe locul patru în Premier League.

Cautari asemanatoare: antonio conte, tottenham, antonio conte adio tottenham, tottenham hotspur.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️