Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Apple a lansat Vision Pro

Publicat pe 6 Iunie 2023
Apple a lansat Vision Pro

Apple a lansat Vision Pro, un nou dispozitiv care combina realitatea augmentata cu inteligenta artificiala.

Vision Pro este o pereche de ochelari inteligenti care va permit sa interactionati cu mediul înconjurator prin comenzi vocale sau gesturi. Puteti vedea informatii suplimentare despre obiecte, persoane sau locuri, puteti accesa aplicatii si servicii online, puteti captura si partaja imagini si videoclipuri si puteti comunica cu alti utilizatori Vision Pro.

Vision Pro se bazeaza pe tehnologia LiDAR pentru a scana si a recunoaste spatiul tridimensional si pe un procesor puternic pentru a analiza si a genera continut vizual. Ochelarii au o camera frontala, doua camere laterale, un microfon si difuzoare integrate. Ecranul este transparent si ajustabil în functie de preferintele utilizatorului. Bateria are o autonomie de pâna la 8 ore de utilizare continua.

Apple sustine ca Vision Pro este cel mai avansat dispozitiv de realitate augmentata de pe piata si ca ofera o experienta imersiva si personalizata. Vision Pro este compatibil cu iPhone, iPad si Mac si se poate conecta la reteaua 5G. Vision Pro va fi disponibil în magazinele Apple din luna iulie.

Cautari asemanatoare: apple a lansat vision pro.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️