Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Avalansa īn Alpii francezi, cel putin 4 morti

Publicat pe 10 Aprilie 2023
Avalansa īn Alpii francezi, cel putin 4 morti

Avalansa īn Alpii francezi, cel putin 4 morti. Acest lucru a fost raportat īntr-un tweet de catre ministrul francez de interne, Gérald Dermanin, care afirma ca numarul victimelor este īnca provizoriu si ca salvatorii sunt la lucru.

Cel putin patru persoane au murit īn urma unei avalanse care a avut loc ieri, pe la ora prānzului, pe ghetarul Armancette, īn Alpii francezi, īn Haute-Savoie. Mai multi raniti. A raportat īntr-un tweet ministrul francez de Interne, Gérald Dermanin, care afirma ca numarul victimelor este īnca incert si ca salvatorii sunt la lucru, adresānd un gānd victimelor si celor dragi.

Condoleantele lui Macron

Presedintele francez Emmanuel Macron a transmis condoleante victimelor avalansei care a provocat cel putin patru morti, pe ghetarul Armancette din Muntii Alpi. "Serviciile noastre de salvare sunt mobilizate pentru a gasi oamenii blocati īnca īn zapada. Gāndurile noastre se īndreapta si catre ei", a adaugat seful statului pe Twitter, la cāteva ore dupa avalansa care a lovit orasul Contamines-Montjoie din Haute-Savoie.

Cautari asemanatoare: alpii francezi, avalansa alpii francezi.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️