Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Bruce Willis sufera de dementa, anunta familia

Publicat pe 17 Februarie 2023
Bruce Willis sufera de dementa, anunta familia

„Dificultatile de comunicare sunt doar un simptom al bolii lui Bruce. Acest lucru este dureros, dar este si o usurare sa ai un diagnostic clar acum”: cu aceste cuvinte familia anunta inrautatirea conditiilor actorului. Postarea sotiei Emma Heming pe Instagram.

Bruce Willis sufera de dementa, familia actorului a anuntat ca în urma cu mai putin de un an a renuntat la actorie din cauza problemelor sale cognitive.

În decembrie au circulat zvonuri ca starul din Die Hard se deterioreaza. Afazia, care a fost diagnosticul initial, este un sindrom care face dificila întelegerea vorbirii si a limbajului. Willis are 67 de ani si nu a mai filmat de câtiva ani.

De sarbatori, el reluase recent legatura cu fosta sa sotie Demi Moore, scrisese „Daily Mail”, în timp ce actuala sa sotie, Emma Heming, îl ajuta pe actor sa comunice cu restul familiei: cei cinci copii Rumer, Tallulah si Scout nascuti din casatoria cu Moore si Mabel si Evelyn, fiicele lui Heming.

Într-o cariera de 40 de ani, filmele lui Bruce Willis au încasat peste 5 miliarde de dolari în întreaga lume. Actorul a fost nominalizat la cinci Globuri de Aur (a câstigat unul pentru Moonlighting) si trei Emmy (a câstigat doua, pe lânga Moonlighting si pentru un rol de „oaspete” în Friends). Ultimul rol important în cinema a fost în 2019 cu Motherless Brooklyn si filmul Glass de M. Night Shyamalan.

Cuvintele sotiei

Acest tip de boala afecteaza în general persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, este cauzata de deteriorarea celulelor nervoase care împiedica tot mai mult functionarea normala a creierului. În timp, o serie de functii se pierd, de la vorbire la miscare, dar duce si la tulburari de personalitate si comportament.

Actorul, si-a amintit sotia sa, si-a folosit întotdeauna rolul pentru a arata cât de importante erau atât lucrurile publice, cât si cele private si „daca ar putea astazi, ar dori sa stimuleze atentia globala asupra celor care se confrunta cu o boala debilitanta ca aceasta si asupra modului în care aceasta afecteaza atât de multi oameni si familiile lor”.

Cautari asemanatoare: Bruce Willis.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️