Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Cand sunt biletele de avion mai ieftine

Publicat pe 10 Iunie 2023
Cand sunt biletele de avion mai ieftine

Cand sunt biletele de avion mai ieftine? - Daca vrei sa calatoresti cu avionul si sa economisesti bani, probabil te-ai intrebat cand este cel mai bine sa iti cumperi biletele de avion. Exista multe mituri si sfaturi despre acest subiect, dar care sunt adevarate si care nu? In acest articol, vom incerca sa raspundem la aceasta intrebare, bazandu-ne pe studii si statistici realizate de experti in domeniul calatoriilor.

Unul dintre cei mai cunoscuti factori care influenteaza pretul biletelor de avion este sezonul. In general, biletele de avion sunt mai scumpe in perioadele de varf, cum ar fi vacantele scolare, sarbatorile si weekend-urile, cand cererea este mai mare. De asemenea, pretul depinde si de destinatia aleasa, deoarece unele locuri sunt mai populare decat altele in anumite momente ale anului. De exemplu, daca vrei sa mergi la Paris in luna iulie, cand este sezonul turistic, vei plati mai mult decat daca ai merge in luna februarie, cand este mai putin aglomerat.

O alta variabila care afecteaza costul biletelor de avion este timpul ramas pana la data plecarii. Exista o parere comuna ca daca iti rezervi biletele de avion cu mult timp inainte, vei obtine cele mai bune oferte. Acest lucru poate fi adevarat in unele cazuri, dar nu intotdeauna. De fapt, potrivit unui studiu realizat de CheapAir.com in 2019, bazat pe datele a 917 milioane de zboruri din SUA, cel mai bun moment pentru a cumpara bilete de avion este cu aproximativ 70 de zile inainte de plecare. Daca iti rezervi biletele prea devreme sau prea tarziu, s-ar putea sa platesti mai mult decat media.

In concluzie, nu exista o formula magica pentru a gasi biletele de avion mai ieftine. Pretul depinde de mai multi factori, cum ar fi sezonul, destinatia, timpul ramas pana la plecare si chiar ziua saptamanii si ora zborului. Cel mai bine este sa compari ofertele de la diferite companii aeriene si agentii de turism, sa fii flexibil cu datele si locatiile tale si sa urmaresti evolutia preturilor pe site-uri specializate sau aplicatii mobile. Astfel, vei putea profita de cele mai bune oportunitati si vei calatori cu buget redus.

Cautari asemanatoare: cand sunt biletele de avion mai ieftine, bilete avion, bilete avion ieftine, zboruri ieftine.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️