Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Ce este eBay

Publicat pe 24 Mai 2023
Ce este eBay

Ce este eBay - eBay este o platforma online de comert si shopping, care permite utilizatorilor sa cumpere si sa vânda o varietate de produse, de la obiecte noi si folosite, pâna la articole rare si de colectie. eBay a fost fondata în 1995 de Pierre Omidyar, ca un experiment pentru a vedea daca oamenii ar fi interesati sa liciteze pe Internet. De atunci, eBay a devenit una dintre cele mai mari si mai populare piete online din lume, cu peste 180 de milioane de cumparatori activi si peste 1,5 miliarde de listari active.

eBay functioneaza ca un intermediar între cumparatori si vânzatori, oferind o platforma sigura si convenabila pentru tranzactionarea de bunuri si servicii. eBay nu detine sau livreaza produsele vândute pe site-ul sau, ci doar faciliteaza comunicarea si platile între parti. eBay percepe taxe de listare si comisioane de vânzare vânzatorilor, în functie de categoria si valoarea produselor vândute. Cumparatorii nu platesc nicio taxa pentru a utiliza eBay, dar pot fi responsabili pentru costurile de livrare si taxele vamale.

eBay ofera diferite modalitati de a cumpara si vinde pe site-ul sau, cum ar fi:

  • Licitatii: cumparatorii pot licita pe produsele listate de vânzatori, într-un interval de timp stabilit. Cel mai mare licitator câstiga produsul la sfârsitul licitatiei.
  • Pret fix: cumparatorii pot cumpara produsele listate de vânzatori la un pret fix, fara a astepta sfârsitul unei licitatii.
  • Oferta cea mai buna: cumparatorii pot face oferte pentru produsele listate de vânzatori, care pot accepta, respinge sau contraoferta. Aceasta optiune este disponibila doar pentru anumite categorii de produse.
  • Cos: cumparatorii pot adauga mai multe produse în cosul lor de cumparaturi si sa le plateasca într-o singura tranzactie.

eBay este disponibil în peste 190 de tari si are site-uri locale în 23 de piete, inclusiv România. eBay a intrat în România în 2023, printr-un parteneriat cu Posta Româna, pentru a facilita exporturile online ale comerciantilor români. Prin intermediul proiectului e-Export Nation, comerciantii români pot accesa milioane de clienti din întreaga lume, beneficiind de servicii integrate de livrare internationala si suport local.

eBay este mai mult decât o platforma online de comert si shopping, este o comunitate globala de cumparatori si vânzatori, care împart aceeasi pasiune pentru comertul electronic. eBay îsi propune sa ofere oportunitati economice pentru toata lumea, sa inspire entuziasm si sa creeze o experienta pozitiva pentru utilizatorii sai.

Cautari asemanatoare: ebay, ce este ebay.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️