Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Ce īnseamna un produs Bio

Publicat pe 6 Iunie 2023
Ce īnseamna un produs Bio

Ce īnseamna un produs Bio - Produsele Bio sunt produse alimentare sau nealimentare care respecta anumite standarde de calitate si de protectie a mediului. Aceste standarde sunt stabilite de legislatia europeana si nationala si sunt verificate de organisme de control si certificare autorizate.

Produsele Bio se obtin prin metode de productie ecologica, care nu folosesc substante chimice de sinteza, organisme modificate genetic sau radiatii ionizante. Produsele Bio au un impact redus asupra mediului si contribuie la conservarea biodiversitatii si a resurselor naturale.

Produsele Bio se recunosc dupa eticheta cu logo-ul european pentru agricultura ecologica, care garanteaza ca produsul respecta normele comunitare pentru productia ecologica. Pe lānga logo-ul european, produsele Bio pot avea si alte sigle sau marci ale organismelor de certificare sau ale asociatiilor de producatori.

Produsele Bio ofera consumatorilor o alternativa sanatoasa si responsabila la produsele conventionale. Produsele Bio sunt mai bogate īn nutrienti, mai gustoase si mai sigure, deoarece nu contin reziduuri de pesticide, antibiotice sau hormoni. Produsele Bio sustin dezvoltarea rurala si a fermelor familiale, care practica o agricultura durabila si respectuoasa fata de animale si de oameni.

Cautari asemanatoare: produs bio, ce inseamna un produs bio.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️