Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Celine Dion îsi anulează concertele până în aprilie 2024 din motive de sănătate

Publicat pe 27 Mai 2023
Celine Dion îsi anulează concertele până în aprilie 2024 din motive de sănătate

Celine Dion îsi anulează concertele până în aprilie 2024 din motive de sănătate - Artista: "Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar e mai bine să anulez totul.

În decembrie anul trecut, ea sugerase deja că va trebui să anuleze spectacolele live europene programate între februarie si iulie 2023. Iar astăzi, anuntul este oficial: din cauza "afectiunii neurologice severe" de care suferă de aproape doi ani, Céline Dion spune că este "obligată" să anuleze toate spectacolele programate până în aprilie 2024. Organizatorii turneului au dat vestea: "Cu un sentiment de imensă dezamăgire, anuntăm anularea tuturor datelor turneului Courage World Tour, până în 2024".

Artista canadiana efectuase deja 52 de concerte din turneu înainte de pandemie. Sosirea pandemiei de COVID-19 a obligat-o să întrerupă spectacolele, dar chiar si atunci când ar fi putut să le reia, nu a putut să o facă din cauza bolii. „În timp ce lumea a iesit din pandemie, Céline îsi continuă tratamentul” - se citeste în comunicat - însă starea ei actuală de sănătate nu îi permite să îsi încheie turneul. "Patologia de care suferă Céline Dion atacă sistemul nervos central - explică anturajul artistei - provoacă spasme musculare si rigiditate. Părea să-si revină, dar evident că starea ei nu este încă de asa natură încât să-i permită să facă fată turneului".

Turneul Courage World Tour al lui Céline Dion a prevedea concerte pe scenele din marile tări europene: Finlanda, Olanda, Marea Britanie, Germania si Ungaria - pentru a numi doar câteva. De la scena din Amsterdam pe 26 august până la Helsinki pe 4 octombrie.

„Céline – se citeste pe reteaua de socializare a cântăretei canadiane – cu sigurantă va veni în toate aceste orase, dar nu acum”. „Îmi pare foarte rău sa va dezamăgesc din nou – a scris artista pe Instagram – muncesc din greu pentru a-mi reface puterea, dar este mai bine să anulez totul până când sunt cu adevărat gata să revin pe scenă”.

În asteptarea revenirii ei pe scenă, cântăreata poate fi delectată în Love Again - filmul regizat de Jim Strouse.

Cautari asemanatoare: celine dion, celine dion isi anuleaza concertele pana in aprilie 2024 din motive de sanatate.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️