Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Cine este Dorina Florea

Publicat pe 16 Iunie 2023
Cine este Dorina Florea

Cine este Dorina Florea? - Cine este Dorina Florea? Aceasta este o întrebare pe care multi telespectatori si-ar putea-o pune atunci când o vad la pupitrul stirilor de la TVR 1. Dorina Florea este una dintre cele mai frumoase si mai profesioniste prezentatoare de stiri din România, cu o cariera de peste 10 ani în televiziune. În acest articol, va vom prezenta câteva aspecte interesante din viata si activitatea sa.

Dorina Florea s-a nascut pe 7 august 1984, la Galati, unde a absolvit Liceul Pedagogic si Facultatea de Litere si Teologie. Initial, si-a dorit sa devina profesor de limba româna sau engleza, dar destinul a avut alte planuri pentru ea. În primul an de facultate, a început sa lucreze la un post regional de televiziune, ca reporter, redactor, moderator de emisiuni si prezentator de stiri. A fost cooptata în echipa TVR Bucuresti (actualul TVR 3) în 2007, dupa ce a aplicat la un anunt gasit pe site-ul postului national de televiziune. Aici a moderat emisiunea Autostrada TVR, alaturi de Andreas Petrescu.

Dorina Florea a cochetat apoi cu stirile sportive, la Telesport si GSP TV, iar din 2013 a revenit la Televiziunea Româna. A prezentat Telejurnalul de la ora 18.00, la TVR 2, apoi Telejurnalul de weekend, de la ora 20.00, alaturi de Mircea Radu, rubrica Sport, Telejurnalul matinal si în prezent o vedem la pupitrul Telejurnalului de seara (ora 20.00), în fiecare weekend, la TVR 1.

Dorina Florea este pasionata de sport, dans si psihologie. A practicat handbalul si a cochetat cu dansurile sportive. Este casatorita din 2010 cu Cosmin Florea, un fost campion national la dansuri sportive, pe care l-a cunoscut în timp ce îi lua un interviu pentru o revista studenteasca. Cei doi au împreuna doi copii: un baiat si o fata.

Dorina Florea este o femeie frumoasa, eleganta si discreta. Nu se afiseaza prea des la evenimentele mondene si îsi pastreaza viata privata departe de ochii curiosilor. Este apreciata de colegii de breasla si de publicul telespectator pentru profesionalismul si naturaletea sa. Dorina Florea este un exemplu de succes în domeniul jurnalismului si al comunicarii.

Cautari asemanatoare: dorina florea, cine este dorina florea.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️