Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Ferrari sub atac de hacker

Publicat pe 23 Martie 2023
Ferrari sub atac de hacker

Ferrari sub atac de hacker: „Nu vom plati nicio rascumparare” - Producatorul auto Ferrari, a primit recent o nota de rascumparare referitoare la unele detalii de contact ale clientilor sai, în urma unui atac cibernetic. „Nu vom accepta nicio cerere care ar putea finanta grupuri criminale”, a spus compania.

Acest lucru a fost comunicat de producatorul auto care într-o nota a facut cunoscut: „Dupa primirea acestei cereri, am lansat imediat o investigatie în colaborare cu o companie lider mondial în domeniul securitatii cibernetice. De asemenea, am informat autoritatile competente si suntem încrezatori ca vor face tot ce le sta în putinta în desfasurarea anchetei”.

„Nu vom plati nicio rascumparare”

„În conformitate cu politica sa corporativa - se arata în nota - Ferrari nu va accepta nicio cerere de rascumparare, deoarece acceptarea unor astfel de cereri ar finanta activitati criminale si ar permite autorilor amenintarilor sa-si perpetueze atacurile.” „În convingerea ca cel mai bun curs de actiune este sa ne informam clientela, am anuntat clientii nostri cu privire la expunerea potentiala a datelor lor si natura evenimentului”, explica compania.

„Ferrari ia foarte în serios problema confidentialitatii clientilor si întelege importanta a ceea ce s-a întâmplat - se citeste în comunicatul de presa - colaboram cu experti pentru a ne consolida si mai mult sistemele, în a caror robustete suntem încrezatori”. „De asemenea, putem confirma ca atacul hacker, nu a avut niciun impact asupra operatiunilor companiei noastre”, conchide compania.

Cautari asemanatoare: ferrari atac hacker, ferrari news.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️