Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Fratele Madonnei, Anthony Ciccone, a murit

Publicat pe 26 Februarie 2023
Fratele Madonnei, Anthony Ciccone, a murit

Fratele Madonnei, Anthony Ciccone, a murit - Barbatul avea 66 de ani. Vestea tragica a dat-o cumnatul Joe Henry, sotul Melaniei Ciccone.

Anthony Ciccone, fratele mai mare al Madonnei, a murit vineri 24 februarie, la vârsta de 66 de ani. Vestea tragica a fost anuntata de muzicianul Joe Henry, sotul Melaniei Ciccone, una dintre surorile vedetei pop.

Anthony s-a luptat cu alcoolismul si dependenta de droguri care l-au determinat sa traiasca sub un pod în Traverse City, Michigan timp de câtiva ani. O situatie extrema care îl înstrainase de familie pâna în 2017, când dupa un lung proces de reabilitare (la care initial s-a opus: „Familia mea crede ca reabilitarea este un fel de magie”) s-a întors acasa.

În ciuda ofertelor de ajutor refuzate, Anthony Ciccone o atacase public de mai multe ori pe Madonna si, de asemenea, pe restul familiei, pentru ca nu l-a ajutat în anii sai întunecati. „Sunt un zero în ochii lor, sunt doar o sursa de jena. Am înghetat aproape pâna la moarte, dar familiei mele nu i-a pasat luni de zile – a spus el în 2011, dupa cum relateaza Daily Mail -. Tatal meu ar fi fericit daca as muri de hipotermie, ca sa nu-si mai faca griji pentru mine. Madonna? Nu am iubit-o niciodata si nici ea nu m-a iubit niciodata”.

Anthony, unul dintre cei sapte frati ai vedetei pop (împreuna cu Mario, Melanie, Christopher, Paula, Jennifer si Martin), fiul lui Tony Ciccone si al Madonnei Louise Ciccone, care a murit la vârsta de 30 de ani în 1963 din cauza cancerului la sân, lucrase la proprietatea viticola a familiei, Ciccone Vineyard, înainte de a fi concediat si de a trai fara adapost.

„De ce sora mea este milionara si eu traiesc pe strazi? I se poate întâmpla oricui, niciodata sa nu spui niciodata". Starul pop stia de situatia fratelui sau si ar fi încercat sa-l ajute, o mâna întinsa alungata mereu de Anthony Ciccone: „Nu vreau sa-mi dea de pomana pentru ca sunt fratele Madonnei, nu caut publicitate”.

Cautari asemanatoare: fratele madonnei a murit, anthony ciccone a murit.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️