Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Gerard Depardieu acuzat de agresiune sexuala

Publicat pe 12 Aprilie 2023
Gerard Depardieu acuzat de agresiune sexuala

Gerard Depardieu acuzat de agresiune sexuala - Mediapart dezvaluie marturiile a 13 femei care îl acuza pe actorul francez Gerard Depardieu de abuz si violenta de natura sexuala. Depardieu prin avocatii sai respinge acuzatiile.

Site-ul de investigatii publica o lunga ancheta care vizeaza, în special, fapte care ar fi fost comise între 2004 si 2022, în timpul filmarilor a 11 filme si seriale TV.

Actorul francez este deja cercetat înca de anul trecut pentru „viol” si „agresiuni sexuale” iar aceste noi marturii se adauga la un dosar deja foarte complex. Denuntat initial de actrita Charlotte Arnould pentru fapte ce dateaza din august 2018, Depardieu a respins mereu acuzatiile.

În articolul publicat ieri, Mediapart preia, în special, „treisprezece marturii ale femeilor care sustin ca au suferit gesturi sexuale nepotrivite sau declaratii ale celebrului actor, de severitate diferita, pe platourile de filmare a unsprezece filme si seriale TV lansate între 2004 si 2022 si povestea diversilor martori”.

Potrivit site-ului de ancheta, trei dintre aceste femei si-au depus marturia în fata justitiei, dar niciuna nu a vrut sa-l dea în judecata pe Depardieu. „Unele – scrie Mediapart – au renuntat – altele nici nu s-au gândit la asta. Motivul, sentimentul ca marturiile lor ar cântari putin în fata acestui monument al cinematografiei franceze si asta ar putea marca si sfârsitul carierei lor.”

Printre marturii, cea a tinerei actrite Sarah Brooks, pe un platou de filmare din Marsilia, când „Depardieu i-ar fi strecurat mâna în mini-short-ul ei facând un „mare gâfâit bizar””. Prin intermediul avocatilor sai, actorul „neaga oficial toate acuzatiile de natura penala”.

Cautari asemanatoare: gerard depardieu, gerard depardieu abuz si violenta de natura sexuala, gerard depardieu acuzat de agresiune sexuala.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️