Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Germania legalizeaza Marijuana

Publicat pe 14 Aprilie 2023
Germania legalizeaza Marijuana

Germania legalizeaza Marijuana - Guvernul german a prezentat o propunere de legalizare a canabisului, permitând cetatenilor sa cultive, sa posede si sa consume Marijuana în scopuri recreative.

Sunt prevazuti doi pasi. Primul pas va fi dezincriminarea detinerii unei cantitati de canabis de pâna la maximum 25 de grame si cultivarea pentru uz personal a pâna la maximum trei plante. Într-o a doua etapa, guvernul german intentioneaza sa permita cultivarea si distribuirea canabisului prin asociatii specifice.

Germania este pregatita sa legalizeze canabisul în doua etape, dupa cum au confirmat ministrul Sanatatii Karl Lauterbach si ministrul Agriculturii Cem Ozdemir. Primul pas va fi dezincriminarea detinerii unei cantitati de canabis de pâna la maximum 25 de grame si cultivarea pentru uz personal de pâna la maxim trei plante. În a doua etapa, guvernul german intentioneaza sa permita cultivarea si distribuirea canabisului prin asociatii specifice.

Initial, partidele de guvernamânt au spus ca vor introduce „distribuirea controlata a canabisului catre adulti în scopuri de consum în magazine autorizate”, dar aceasta idee a fost abandonata. De fapt, aceste metode de vânzare vor fi testate doar într-o a doua faza a procesului de legalizare, în unele regiuni model, la sfatul oamenilor de stiinta, în urma discutiilor cu Comisia Europeana.

Acum, guvernul intentioneaza sa aprobe un proiect de lege privind reglementarea detinerii, cultivarii si asa-numitelor „cluburi sociale de canabis” pâna la sfârsitul lunii, care urmeaza sa fie înaintat parlamentului. Lauterbach prezentase deja propuneri legate de legalizarea canabisului în toamna anului trecut, dar de la început au existat îngrijorari ca planurile ar putea fi incompatibile cu legislatia UE si cea internationala.

Cautari asemanatoare: marijuana, canabis, germania legalizeaza marijuana, marijuana germania, propunere legalizare canabis, germania canabis.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️