Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Giorgio Armani, titlu onorific de la Universitatea Catolica din Milano

Publicat pe 21 Aprilie 2023
Giorgio Armani, titlu onorific de la Universitatea Catolica din Milano

Giorgio Armani, titlu onorific de la Universitatea Catolica din Milano - Pe 11 mai la teatrul municipal din Piacenza, care este orasul natal a lui Giorgio Armani, cunoscutul designer va primi titlul īn cadrul unei ceremonii dedicate lui.

Giorgio Armani va primi o diploma onorifica īn Global Business Management (Managementul Afacerilor Globale) de la Universitą Cattolica del Sacro Cuore (Universitatea Catolica a Sacrei Inimi): ceremonia de conferire va avea loc pe 11 mai la Piacenza, oras īn care Armani s-a nascut īn 1934.

Dupa salutul rectorului Franco Anelli, decanul Facultatii de Economie si Drept, Anna Maria Fellegara va citi motivele pentru care Facultatea a acordat recunoasterea academica unui antreprenor care a devenit protagonist al afacerilor globale datorita abilitatilor sale extraordinare creative, organizatorice si strategice.

Armani nu este nou la aceste premii: īn 2007 a primit o alta diploma onorifica īn Design Industrial de la Politehnica din Milano si, anterior, de la Royal College of Art din Londra. Acest tribut subliniaza īnca o data rolul sau decisiv īn moda si Made in Italy.

Cautari asemanatoare: armani, giorgio armani, giorgio armani titlu onorific universitatea catolica milano.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️