Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Gpt-4, dincolo de limitele inteligentei artificiale

Publicat pe 15 Martie 2023
Gpt-4, dincolo de limitele inteligentei artificiale

Gpt-4, dincolo de limitele inteligentei artificiale - OpenAI lanseaza noul model Gpt-4. Chaturile artificiale capabile sa simuleze comportamentul utilizatorului si sa interpreteze imaginile vor fi în curând disponibile publicului.

Vesti incredibile din lumea Inteligentei Artificiale: chatbotii care recreeaza comportamentul utilizatorului. Vestea vine direct de la OpenAI printr-un tweet care anunta lansarea Gpt-4. Noul model Generative Pre-Trained Transformer (GPT) profita de tehnica de învatare Deep Learning, în care retelele neuronale artificiale învata sa îndeplineasca sarcini cu usurinta. Recent, organizatia de cercetare a inteligentei artificiale OpenAI a lansat chatbot-ul „intelligence” ChatGpt, deosebit de reusit pentru noile generatii. Dar sa vedem în mod concret noile functii oferite de acest sistem.

Mai multe actiuni

Precizia va fi una dintre principalele abilitati oferite de Gpt-4, în special în rezolvarea problemelor, datorita cunostintelor si functiilor mai mari în comparatie cu modelul anterior.

Gpt-4 va gestiona cu usurinta texte foarte mari care pot contine pâna la 25.000 de cuvinte. Acest lucru va permite sistemului sa creeze continut si conversatii mult mai extinse si complexe cu utilizatorul decât modelele anterioare. Multimodalitatea este o alta dintre caracteristicile relevante ale acestui sistem: de acum inainte chiar si imaginile pot fi interpretate artificial.

Este de asteptat ca în viitor raspunsul la fiecare întrebare posibila adresata Gpt-4, sa poata fi extinsa la video si audio. Mai mult, va fi posibila interpretarea si rezumatul fisierelor pdf care contin imagini, grafice si tabele în câtiva pasi simpli folosind aceasta inteligenta.

Inteligenta artificiala merge departe

Gpt-4 bate recorduri nemaiintalnite pana acum: se pozitioneaza in 10% dintre cei mai buni aspiranti avocati la testul de intrare in profesie in SUA. Modelul care îl precede a fost pe ultimele locuri. Acest rezultat important este dat de pregatirea precisa si constanta pentru sistem, care a început în august 2022. Dar capacitatea sa de a recrea comportamentul uman consta în colectarea feedback-urilor utilizatorilor si încorporarea acestora în propriul sistem.

Sam Altam, CEO OpenAi, mândru de noua tehnologie, declara însa ca Gpt-4 va trebui cu siguranta perfectionat si îmbunatatit în unele functii mici precum, de exemplu, sugestiile catre utilizatori, care uneori sunt contradictorii. Scopul Gpt-4: raspândirea transparentei în continut si educarea limbajului utilizatorilor.

Cum veti putea folosi Gpt-4

Microsoft a investit masiv în cercetarea inteligentei artificiale OpenAi, de fapt Gpt-4 este sustinut de Microsoft Azure. Gpt-4 va putea fi solicitat de abonatii ChatGpt Plus imediat, în varianta cu plata la 20 de dolari pe luna. Chiar daca în realitate pentru a accesa serviciul, chiar si abonatii vor trebui sa se înscrie pe lista de asteptare.

Pentru a utiliza Gpt-4, va fi nevoie sa utilizati Bing în versiunea de chat cunoscuta sub numele de Bing Ai, iar Microsoft a implementat deja acest sistem.

Cautari asemanatoare: gpt-4, openAI, inteligenta artificiala.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️