Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Harry si Meghan exclusi de la Gala Met 2023?

Publicat pe 21 Martie 2023
Harry si Meghan exclusi de la Gala Met 2023?

Harry si Meghan exclusi de la Gala Met 2023? - Cel mai fascinant eveniment din New York care va avea loc la cinci zile înainte de încoronarea lui Charles al III-lea. La excluderea ipotetizata de tabloide si înca neconfirmata, ar cântari pierderea consensului dupa lansarea lui Spare, autobiografia printului Harry.

În centrul atentiei, printul Harry si sotia sa Meghan, care ar putea sa nu fie invitati la Gala Met de la New York anul acesta, cel mai glamour eveniment din lumea modei si a înaltei societati din metropola americana, organizat înca o data de Anna Wintour, director istoric al Vogue. Evenimentul va avea loc cu cinci zile înainte de încoronarea oficiala a regelui Charles al III-lea.

Pierderea consensului dupa „Spare”, cartea lui Harry

A sustine teza neinvitatiei de câteva zile sunt diverse tabloide, precum si câteva ziare americane di showbiz. Potrivit Page Six pare ca cuplul ar putea fi exclus din eveniment si în virtutea lansarii cartii „Spare” a lui Harry, devenit un caz editorial în toata lumea, posibil responsabil pentru o noua ruptura cu restul familiei Windsor.

Tot conform Mirror, Anna Wintour s-ar fi gândit sa nu invite cuplul pentru ca pierd din ce în ce mai mult sprijin, si nu doar în Marea Britanie. Autobiografia bestseller cu care Harry, dupa ruptura traumatizanta a familiei regale si mutarea în California în 2020, a doborât toate recordurile recente de vânzari pentru o carte de non-fictiune, nu fara sa raspândeasca dezvaluiri jenante (si partial contestate de detractori) atât despre sine, cât si asupra altor membri ai casei Windsor. Confirmarea neinvitatiei la Met Gala, în orice caz, înca nu exista, iar adevarata întrebare ramâne deschisa despre invitatia care conteaza: cea pentru încoronarea lui Charles al III-lea din 6 mai.

Cautari asemanatoare: harry si meghan gala met 2023, gala met 2023.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️