Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Instagram si Facebook, bifa albastra va deveni cu plata

Publicat pe 20 Februarie 2023
Instagram si Facebook, bifa albastra va deveni cu plata

Instagram si Facebook, bifa albastra va deveni cu plata: 11,99 dolari pe luna pentru a avea contul verificat.

Meta Verified este programul Meta pentru a avea „bifa albastra”: va fi disponibil începând de saptamâna asta în Australia si Noua Zeelanda, anunta Zuckerberg.

Pe net se vorbea deja de ceva vreme si confirmarea a ajuns în sfârsit printr-o postare a creatorului Meta, Mark Zuckerberg: lânga nume este o bifa albastra... si va fi contra cost. Se numeste Meta Verified si este programul de verificare pentru conturile de Facebook si Instagram care va va permite sa aveti bifa albastra care confirma identitatea lânga numele dvs. în schimbul platii lunare de 11,99 dolari daca este facuta pe web sau 14,99 dolari daca este facuta prin aplicatie.

Pentru Meta, aceasta este o garantie suplimentara pentru utilizatorii platformelor sociale si, de asemenea, o facilitare a accesului direct la asistenta clientilor, precum si o crestere a autenticitatii si securitatii serviciului. Pentru a avea insigna albastra trebuie sa ai 18 ani si sa furnizezi un act de identitate pentru a verifica daca utilizatorul este o persoana reala si care corespunde, profilului de pe cont.

Insigna albastra a devenit un simbol al autenticitatii si credibilitatii pe retelele de socializare. Introdusa de Twitter în 2009, a fost adoptat de atunci de multe alte platforme, inclusiv Facebook si Instagram. Acest simbol indica faptul ca un cont a fost verificat ca fiind autentic si apartinând unei anumite persoane, organizatii sau companii. Bifa albastra va deveni acum un serviciu platit.

Cu posibilitatea de a plati pentru a obtine bifa albastra pe Instagram si Facebook, ca si pentru Twitter, acesta va deveni un adevarat serviciu de abonament.

Pe lânga verificarea identitatii unei persoane, va servi si pentru a oferi o mai mare protectie pe retelele de socializare, precum noutati importante si beneficii. Persoanele fizice sau companiile care doresc sa-si construiasca o prezenta puternica în retelele sociale vor beneficia cu siguranta de acest serviciu.

Un nou capitol în evolutia Social Media

“Verificat” cu plata reprezinta o noua dezvoltare în evolutia retelelor sociale si va fi interesant de vazut cum reactioneaza utilizatorii la aceasta schimbare. Mai sunt multe de învatat despre cum va functiona si ce altceva poate oferi, dar este clar ca acesta va fi un subiect despre care se va vorbi mult timp de acum încolo.

Meta Verified va fi testat initial saptamâna aceasta, asa cum comunica însusi Zuckerberg în postare, în Australia si Noua Zeelanda si „ulterior în multe alte tari”. Un singur abonament va acoperi în continuare ambele platforme sociale si, de asemenea, ne gândim la toate evolutiile ulterioare din metaversul Meta.

Cautari asemanatoare: compania meta, instagram, facebook.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️