Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

iPhone 15, când iese

Publicat pe 2 Aprilie 2023
iPhone 15, când iese

iPhone 15, când iese - Pe net continua sa circule multe zvonuri cu privire la potentialul echipament tehnic al noului iPhone 15. Iata când apare iPhone 15 si ce informatii avem pâna acum.

Desi a mai ramas ceva timp pana la lansarea iPhone 15, zvonurile de pe net se inmultesc vizibil, monopolizand atentia celor din interior si pasionati.

Momentan, din cele spuse, noul iPhone ar trebui sa fie lansat pâna la sfârsitul anului 2023 si se pare ca Apple a ales doar componente de cea mai înalta calitate si cea mai buna tehnologie de pe piata în prezent.

Fireste ca confirmarile în acest sens sunt aproape nule, dar diversii leakeri au recuperat mai multe indiscretii si este (aproape) posibil sa avem o imagine mai mult sau mai putin precisa a unora dintre solutiile care caracterizeaza urmatorul dispozitiv al celebrului mar.

Iata tot ce stim despre iPhone 15.

iPhone 15: caracteristici tehnice

Anumite informatii referitoare la iPhone 15 se refera la portul USB-C care, evident, va fi instalat pe toate modelele viitoare si va avea putere si viteza diferite în transferul de date între versiunile de baza si Pro.

Mai mult, se pare ca nu se vor putea folosi cabluri produse de terti, iar viitorii posesori de iPhone 15 vor trebui neaparat sa cumpere unul produs de Apple, cel putin pentru a avea performanta promisa de companie.

Acest discurs ar putea face inutila legislatia europeana privind standardizarea porturilor USB, chiar daca nu exista o specificatie privind utilizarea cablurilor neaprobate de companie si deci nu ar exista nereguli.

Chiar si cea de Dynamic Island este o veste excelenta pentru pasionatii de hi-tech, în conditiile în care Apple a decis sa integreze aceasta tehnologie pe toate modelele de iPhone. Mai mult, se pare ca dezvoltatorii au reînnoit intuitia cu noi componente si mai performante, inclusiv un senzor de proximitate care ar trebui sa mareasca foarte mult acest „al doilea ecran” si sa-l faca si mai vizibil.

Desigur, acestea sunt doar indicii partiale si se pare ca Apple lucreaza la ceva mare care ar putea schimba radical ideea asa cum am vazut-o pe iPhone 14 Pro.

În plus, se pare ca noul iPhone va putea conta pe un procesor nou-nout, A17 Bionic care ar trebui sa fie considerabil mai puternic decât A16 si care ar fi înregistrat scoruri de benchmarking CPU peste toate asteptarile. Din cele spuse, noul CIP va fi folosit doar pe versiunile Pro si Ultra, în timp ce modelul de Baza si cel Plus vor trebui sa se „multumeasca” cu A16, vazut deja pe iPhone 14.

În cele din urma, zvonurile vorbesc si despre îmbunatatiri clare ale camerei cu un teleobiectiv periscopic care ar trebui sa fie instalat pe iPhone 15 si doar pe versiunile Pro si Ultra.

iPhone 15: modificari în design

În ceea ce priveste designul, o indiscretie luata acum ca sigura, este aceea a corpului din titan al iPhone 15 Ultra, o alegere foarte interesanta care ar face smartphone-ul mai usor, mai rezistent si potential mult mai scump.

Mai mult, se pare ca noul dispozitiv va avea rame incredibil de subtiri. Din indiscretiile scurse se vorbeste despre o grosime atât de irelevanta, încât sa o faca deja cea mai subtire din lume. Nu este un detaliu mic care ar putea îmbunatati foarte mult estetica dispozitivului si a tuturor celor care vor veni si care ar putea urma exemplul Apple. Apoi, desigur, este chestiunea butoanelor cu stare solida pentru vârful de gama, o informatie aproape sigura care ar putea schimba radical aspectul noilor iPhone-uri si, bineînteles, experienta utilizarii acelorasi butoane, facându-l foarte inteligent si mult mai eficient.

Când se lanseaza iPhone 15

O data oficiala de lansare nu a fost înca stabilita pentru urmatorul iPhone, dar, potrivit zvonurilor, acesta ar trebui sa fie prezentat oficial pâna la sfârsitul verii si sa ajunga pe piata pâna la sfârsitul anului 2023.

Nimic confirmat deocamdata, dar zvonurile încep sa devina din ce în ce mai insistente, semn clar ca ceva se misca la Apple si ca noul iPhone 15 ar putea fi mai aproape decât crezi.

Cautari asemanatoare: iphone 15, cand iese iphone 15.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️