Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Japonia, sfera de metal misterioasa

Publicat pe 23 Februarie 2023
Japonia, sfera de metal misterioasa

Japonia, sfera de metal misterioasa a aparut pe o plaja: obiectul, lat de un metru si jumatate în diametru si gol, nu a fost înca identificat. Verificarile politiei continua, în timp ce zona a fost izolata.

O minge de metal misterioasa, cu diametrul de un metru si jumatate, a aparut pe plaja Enshu din orasul Hamamatsu de pe coasta Pacificului Japoniei: dupa cum reconstituie The Guardian, autoritatile au recunoscut ca nu stiu despre ce este vorba, au facut doar clar ca nu este pe cale sa explodeze. Temerile ca ar putea fi o mina au fost respinse de expertii care au folosit tehnologia cu raze X pentru a examina interiorul sferei, constatând ca este goala.

Zona a fost izolata

Politia a început sa inspecteze mingea, care este portocaliu-maro cu ceea ce par a fi pete mai închise de rugina, dupa ce o localnica a vazut-o pe nisip la câtiva metri de tarm. Zona a fost izolata, fotografiile au fost trimise fortelor de autoaparare Japoniei si garzii de coasta pentru examinare ulterioara.

Un localnic care de obicei face jogging pe plaja a spus ca nu întelege de ce mingea a devenit brusc în centrul atentiei: „Este acolo de o luna”, a spus el, „am încercat sa o împing, dar nu se misca”.

Potrivit unora, pare ceva din populara serie manga Dragon Ball, în timp ce altii spun ca este un OZN. Prezenta a doua mânere ridicate pe suprafata sferei, care indica faptul ca poate fi agatata de altceva, a sugerat o explicatie mai prozaica: ca este o geamandura de acostare care tocmai s-a desprins si a cazut.

Cautari asemanatoare: japonia sfera metal misterioasa.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️