Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Loredana Groza a divortat

Publicat pe 22 decembrie 2023
Loredana Groza a divortat

Loredana Groza a divortat - Loredana Groza, una dintre cele mai cunoscute si apreciate cantarete din Romania, a anuntat pe retelele de socializare ca a divortat de sotul ei, Andrei Boncea, dupa 20 de ani de casnicie.

Loredana a scris un mesaj emotionant, in care a explicat motivele care au dus la separarea lor si a multumit tuturor celor care i-au fost alaturi in aceasta perioada dificila. Ea a spus ca divortul nu este un esec, ci o noua sansa la fericire si ca isi doreste sa ramana in relatii bune cu fostul ei sot, pentru binele fiicei lor.

Dragii mei, vreau sa va spun ca am luat o decizie importanta in viata mea: am divortat de Andrei. Nu a fost o decizie usoara, dar a fost una necesara, pentru ca nu mai eram fericiti impreuna. Ne-am iubit mult, ne-am respectat si ne-am sustinut reciproc, dar am ajuns la un punct in care nu mai puteam merge mai departe ca un cuplu. Am decis sa ne separam cu demnitate si cu dragoste, fara reprosuri si fara resentimente. Am ramas prieteni si parinti devotati pentru fiica noastra minunata, care este tot ce conteaza pentru noi. Va rog sa ne respectati intimitatea si sa nu ne judecati sau sa nu speculati despre motivele divortului nostru. Este o chestiune personala, pe care am rezolvat-o in familie. Vreau sa va multumesc din suflet pentru tot sprijinul si afectiunea pe care mi le-ati aratat de-a lungul anilor. Sunt recunoscatoare pentru tot ce am trait alaturi de Andrei si pentru tot ce am construit impreuna. Divortul nu este un sfarsit, ci un nou inceput. Sunt sigura ca vom gasi fiecare fericirea pe care o meritam. Va imbratisez cu drag, Loredana.”

Cautari asemanatoare: loredana groza a divortat.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️