Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Machiajul pentru Craciun si Anul Nou

Publicat pe 9 decembrie 2023
Machiajul pentru Craciun si Anul Nou

Machiajul pentru Craciun si Anul Nou - Craciunul si Anul Nou sunt ocazii speciale pentru a ne impodobi cu cele mai frumoase tinute si accesorii. Dar nu trebuie sa uitam de un element esential al look-ului nostru: machiajul. Un machiaj bine ales poate sa ne puna in valoare trasaturile, sa ne evidentieze ochii sau buzele si sa ne dea un aer festiv si elegant. In acest articol din sectiunea Sfaturi de Frumusete va vom prezenta cateva idei de machiaj pentru Craciun si Anul Nou, care se potrivesc cu diferite stiluri si ocazii.

Machiajul natural

Daca preferati un machiaj discret si natural, care sa va accentueze frumusetea fara sa va incarce tenul, puteti opta pentru un machiaj nude. Acesta consta in folosirea unor culori neutre, precum bej, maro, roz pal sau piersica, atat pentru fardul de pleoape, cat si pentru ruj. Pentru a da un plus de stralucire, puteti aplica putin iluminator pe pometi, sub sprancene si pe arcul lui Cupidon. Nu uitati de mascara, care va va alungi si defini genele. Un machiaj natural este potrivit pentru o tinuta casual sau pentru o cina in familie.

Machiajul smokey eyes

Daca vreti sa impresionati cu un machiaj seducator, puteti alege un machiaj smokey eyes. Acesta presupune folosirea unor culori inchise, precum negru, gri, albastru sau violet, pentru a crea un efect de umbrire pe pleoape. Pentru a nu incarca prea mult ochii, puteti folosi o culoare mai deschisa pe coltul intern al ochiului si pe arcada sprancenei. Nu uitati de eyeliner si de mascara, care va vor intensifica privirea. Pentru buze, puteti alege un ruj nude sau un gloss transparent. Un machiaj smokey eyes este ideal pentru o petrecere sau pentru o iesire in oras.

Machiajul cu sclipici

Daca vreti sa aduceti un plus de glamour si de veselie look-ului vostru, puteti opta pentru un machiaj cu sclipici. Acesta consta in aplicarea unor particule stralucitoare pe pleoape, pe buze sau pe pometi. Puteti alege sclipiciul in functie de culoarea tinutei voastre sau de ocazie. De exemplu, puteti folosi sclipici argintiu sau auriu pentru Anul Nou, sau sclipici rosu sau verde pentru Craciun. Pentru restul machiajului, puteti folosi culori neutre sau pastelate, pentru a nu intra in conflict cu sclipiciul. Un machiaj cu sclipici este perfect pentru o seara festiva si plina de distractie.

Cautari asemanatoare: machiajul craciun anul nou.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️