Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Mark Zuckerberg, din nou tata

Publicat pe 24 Martie 2023
Mark Zuckerberg, din nou tata

Mark Zuckerberg, din nou tata, sa nascut a treia sa fiica - „Esti o mica binecuvântare”, a scris CEO-ul Meta, prezentându-si al treilea copil pe retelele de socializare.

Mark Zuckerberg si Priscilla Chan au devenit parinti pentru a treia oara. Într-o postare distribuita pe Instagram si Facebook, CEO-ul Meta a anuntat nasterea celui de-al treilea copil al sau, Aurelia, care a sosit dupa Maxima (7 ani) si August (5 ani). "Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg. Esti o mica binecuvantare" se arata în postarea care îl arata cu bebelusul si apoi, din nou, sotia lui care o imbratiseaza imediat dupa nastere.

Mark si Priscilla sunt împreuna de 20 de ani. Era tocmai în 2003 când a avut loc prima lor întâlnire, la coada pentru a merge la baie în timpul unei petreceri organizate de o fraternitate de la Universitatea Harvard. La acea vreme, Zuckerberg era în anul doi, în timp ce Priscilla era înca boboc. Nunta a sosit în 2012, sarbatorita cu o petrecere organizata în gradina vilei lor din Palo Alto, California, care si-a uimit oaspetii: invitati sa sarbatoreasca diploma de medicina a lui Chan, de fapt, s-au trezit participând la casnicia lor acum încununata de nasterea celui de-al treilea copil.

Cautari asemanatoare: mark zuckerberg, priscilla chan, mark zuckerberg tata din nou, aurelia fiica lui mark zuckerberg.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️