Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Matteo Messina Denaro, viata mafiotului italian va deveni film

Publicat pe 27 Februarie 2023
Matteo Messina Denaro, viata mafiotului italian va deveni film

Matteo Messina Denaro, viata mafiotului italian va deveni in curand film - Bamboo Production, o companie a producatorului italian Marco Belardi, a achizitionat drepturile asupra cartii U Siccu, biografia mafiotului Matteo Messina Denaro scrisa de jurnalistul anti-mafia Lirio Abbate, si a anuntat planuri pentru „un film important”.

Povestea lui Matteo Messina Denaro, fostul boss al Cosa Nostra, fugar de treizeci de ani, arestat la Palermo în ianuarie 2023, va deveni un film. Bamboo Production, compania producatorului roman Marco Belardi care a adus deja la cinema titluri precum Perfetti sconosciuti de Paolo Genovese în 2016, Omicidio all’italiana de Maccio Capatonda în 2017, A casa tutti bene de Gabriele Muccino în 2018, a achizitionat drepturile asupra cartii U Siccu, scrisa de jurnalistul anti-mafia Lirio Abbate si a anuntat intentia de a realiza un film regizat de un regizor italian „nespecificat înca”.

Cartea lui Abbate picteaza portretul lui Matteo Messina Denaro ca boss mafiot sicilian si strateg al mafiei italiene, ucigas nemilos care nu l-a crutat nici macar pe fiul unui mafiot, diventat colaborator al justitiei, care mai întâi la sugrumat si apoi la dizolvat în acid.

Messina Denaro este, de asemenea, „un tata, un fugar de neprins” capabil sa fie „invizibil de mai bine de treizeci de ani”. Întâlnim in biografie chipul nemilos al ucigasului, executorului si instigatorului de crime excelente”. Criminalul este si un bun „om de afaceri, cum îi spunea Riina”.

Cautari asemanatoare: matteo messina denaro, viata lui matteo messina denaro va deveni film, matteo messina denaro film.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️