Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Messi le-a oferit telefoane de aur coechipierilor din nationala

Publicat pe 3 Martie 2023
Messi le-a oferit telefoane de aur coechipierilor din nationala

Messi le-a oferit telefoane de aur coechipierilor din nationala - Cupa Mondiala, Messi le-a oferit coechipierilor nationalei Argentinei iPhone-uri cu carcase de aur, capitanul nationalei a tinut sa-i multumeasca pentru succesul din Qatar. O cheltuiala de peste 200 de mii de euro.

Lionel Messi a comandat un cadou special pentru fiecare dintre cei 26 de coechipieri si membri ai echipei nationale Argentinei, un total de 35 de persoane, pentru a le multumi de victoria la Cupa Mondiala 2022 din Qatar.

Pe fiecare dintre telefoane sunt gravate stema Argentinei cu cele trei stele cāstigate ale Cupei Mondiale, si inscriptia "World Cup Champions 2022", numele fiecaruia si, īn cazul jucatorilor, numarul de tricou pe care l-au purtat la Cupa Mondiala.

Īn total, potrivit rapoartelor din presa argentiniana, Messi ar fi cheltuit 175.000 de lire sterline, egal cu aproximativ 200.000 de euro. Campioanul Argentinei intentioneaza sa livreze cadourile jucatorilor cu ocazia intrunirii care va preceda amicalele din aceasta luna, primele meciuri ale Argentinei dupa victoria din Qatar, din 23 la Buenos Aires (stadionul Monumental) contra Panama si din 28 la Santiago del Estero īmpotriva Curaēao.

Cautari asemanatoare: messi telefoane de aur.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️