Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

New York da în judecata Hyundai si Kia

Publicat pe 8 Iunie 2023
New York da în judecata Hyundai si Kia

New York da în judecata Hyundai si Kia: masini prea usor de furat - Orasul New York a intentat un proces împotriva companiilor Hyundai si Kia, acuzându-le ca au vândut masini care pot fi furate cu usurinta de hoti. Potrivit primarului Bill de Blasio, cele doua companii sud-coreene au ignorat avertismentele autoritatilor si nu au implementat sisteme de securitate adecvate pentru a preveni furturile de autovehicule.

În plângerea depusa la Curtea Suprema a statului New York, orasul sustine ca Hyundai si Kia au vândut peste 400.000 de masini în New York între 2015 si 2020, dintre care aproximativ 6.000 au fost furate. Cele mai vizate modele sunt Hyundai Sonata si Kia Optima, care reprezinta aproape jumatate din totalul masinilor furate.

Orasul New York cere despagubiri de peste 150 de milioane de dolari pentru prejudiciile cauzate de furturile de masini, care au afectat siguranta publica, bugetul municipal si mediul înconjurator. De asemenea, orasul solicita ca Hyundai si Kia sa recheme toate masinile vândute în New York si sa le instaleze sisteme de securitate mai performante.

Hyundai si Kia nu au comentat înca acuzatiile aduse de orasul New York. Companiile au declarat anterior ca masinile lor respecta toate standardele federale si ca furturile sunt rezultatul unor factori externi, cum ar fi lipsa politiei sau neglijenta proprietarilor.

Cautari asemanatoare: new york da in judecata hyundai si kia.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️