Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Noi conditii pentru eliberarea pasaportului simplu temporar

Publicat pe 23 Februarie 2024
Noi conditii pentru eliberarea pasaportului simplu temporar

Noi conditii pentru eliberarea pasaportului simplu temporar - Guvernul a adoptat joi un proiect care revizuieste conditiile in care poate fi eliberat pasaportul simplu temporar, in acord cu tendintele europene.

Guvernul a adoptat, joi, proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate. Prin acest act normativ, sunt revizuite conditiile in care poate fi eliberat pasaportul simplu temporar, in acord cu tendintele europene, vezi aici toata stirea..

Cautari asemanatoare: noi conditii pentru eliberarea pasaportului simplu temporar.

Disclaimer: stirile de ultima ora, sunt preluate automat de Voceaeuropei.com din publicatiile locale partenere. Voceaeuropei.com nu are nici un rol editorial in selectarea stirilor, iar publicatiile locale isi asuma in totalitate raspunderea pentru continut. Pentru orice sesizare privind continutul acestor materiale de presa, contactati direct sursa principala, adica site-ul local.

© Toate drepturile rezervate 🌍 Vocea Europei 📣 Acest material nu poate fi publicat, transmis, rescris sau redistribuit fara permisiune.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️