Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Nokia schimba logo

Publicat pe 27 Februarie 2023
Nokia schimba logo

Nokia schimba logo - Nokia isi schimba logo-ul dupa 60 de ani si lanseaza o noua strategie. Odata cu finalizarea operatiunii de resetare, CEO-ul Pekka Lundmark a spus ca începe a doua faza.

Nokia a anuntat intentia de a-si schimba identitatea marcii pentru prima data în aproape 60 de ani, completata cu un nou logo format din cinci forme diferite care formeaza cuvântul NOKIA. Culoarea albastra iconica a vechiului logo a fost abandonata pentru o gama de culori în functie de utilizare. Compania îsi propune în continuare sa-si dezvolte afacerea cu furnizorii de servicii, unde vinde echipamente companiilor de telecomunicatii, dar principalul obiectiv este acum pe vânzarea de echipamente altor companii. „Anul trecut am avut o crestere foarte buna de 21% a întreprinderilor, care reprezinta în prezent aproximativ 8% din cifra de afaceri sau aproximativ 2 miliarde de euro”, a spus Pekka Lundmark. „Vrem sa aducem acest procent în doua cifre cât mai repede posibil”.

Un semnal foarte clar

Principalele firme de tehnologie au colaborat cu producatori de echipamente de telecomunicatii, cum ar fi Nokia, pentru a vinde clientilor retele private 5G si echipamente automate din fabrica, în principal din sectorul de productie. Nokia intentioneaza sa revizuiasca calea de crestere a diferitelor sale afaceri si sa ia în considerare alternative, inclusiv cesionarea. "Semnalul este foarte clar. Vrem doar sa fim în companii unde putem vedea leadership global", a spus Lundmark.

Multinationala finlandeza a ales scena MWC (Mobile World Congress) de la Barcelona pentru a anunta decizia de a-si schimba logo-ul, logo care a facut lumea sa descopere telefonia mobila, care ani de zile a dictat regulile sectorului, pe care multi înca îl recunosc si îl iubesc.

Asadar, se întoarce pagina si se merge mai departe, cu un logo mai modern, dinamic si digital, care face parte dintr-o strategie de crestere mai larga. Renunta la caracterul si culoarea emblematica „Yale Blue” în favoarea unui nou stil si nuantelor gradiente.

Deocamdata, ramâne de vazut cât timp va mai fi folosit pe telefoane sigla „veche”. De fapt, ultimele sosiri, G22, C32, C22 si C02 cu Android Go, înca mai vad prezenta scrisului clasic NOKIA atât pe spate, cât si pe fata. Vor fi probabil ultimele smartphone-uri care se vor lauda cu vechiul si emblematic logo.

Cautari asemanatoare: nokia logo.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️