Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Onlyfans, ce este si cum functioneaza

Publicat pe 22 Martie 2023
Onlyfans, ce este si cum functioneaza

Onlyfans, ce este si cum functioneaza: OnlyFans este o platforma de continut care permite creatorilor sa monetizeze fara a fi nevoiti sa se supuna unor reguli stricte.

Panorama retelelor de socializare nu ramâne neschimbata, dar este sortita sa se schimbe zi de zi. Actualizari, functii inovatoare si noi platforme sunt lansate frecvent pe web. Daca multe platforme nu reusesc sa gaseasca succesul în mediul online, sunt închise sau abandonate, în timp ce altele, obtin succes si se raspândesc printre utilizatori, asa cum s-a întâmplat cu Facebook, Instagram, TikTok si Onlyfans.

Este o platforma destinata în primul rând unui public adult, care evita cenzura. Lasa abonatilor multa libertate de a publica ceea ce doresc fara a fi nevoiti sa se supuna unor reguli stricte si ofera oportunitati de monetizare. Desi nu s-a nascut recent, ea creste exponential în ultimii ani, devenind din ce în ce mai faimoasa.

OnlyFans, istoria platformei destinate adultilor

Onlyfans este un site web, considerat o adevarata retea de socializare, care a fost fondat de antreprenorul Tim Stokely si lansat pe web în septembrie 2016. Este un portal de divertisment, destinat unui public adult, cu sediul în Marea Britanie.

Chiar de la început, pentru a vizualiza imagini si videoclipuri pe OnlyFans, a fost solicitat un abonament. Pentru a atrage publicul direct creatorii, fac continuturile accesibile numai prin plata unei taxe stabilite de acestia.

Faima platformei a crescut de-a lungul timpului, mai ales când personalitati din lumea divertismentului au început sa publice continut, nuduri artistice si non-artistice, si sa-si invite fanii sa-i urmareasca si pe acest nou canal de socializare.

OnlyFans a devenit, de asemenea, protagonistul initiativelor caritabile, la care au participat unele VIP-uri. Prin intermediul site-ului OnlyFans, multi au reusit sa faca profituri uriase. Tiktoker Bella Thorne, la 24 de ore dupa ce s-a înscris în august 2020, a reusit sa câstige mai mult de 1 milion de dolari, care s-au dublat în doar o saptamâna.

Onlyfans a fost fondata în 2016 de compania Fenix International Limited. Astazi este condusa de CEO Amrapali Gan, are peste 200 de angajati si peste 150 de milioane de membri.”

În ciuda unei cenzuri limitate si a unei politici de continut nerestrictive, care a atras pe platforma multe modele si actori din industria porno, în realitate pe Onlyfans exista multe tipuri de continut, care includ divertisment, tutoriale, fitness, muzica, gatit si multe altele.

Ce este OnlyFans

OnlyFans este un social network care difera de celelalte prin politicile sale nerestrictive privind continutul care poate fi publicat de creatori. Nu este complet gratuit, deoarece necesita abonamente pentru a putea vizualiza videoclipuri si imagini realizate de idolul tau.

În acest fel, creatorii pot monetiza prin ceea ce împartasesc cu baza lor de fani (fanbase) fara a fi nevoiti sa recurga la anunturi publicitare. OnlyFans retine un anumit procent din profit pentru a putea suporta costurile de întretinere, asigura functionarea corecta a site-ului si dezvoltarea de noi instrumente si functii.

Este o platforma deosebit de avantajoasa, deoarece garanteaza rate excelente de vizionare si interactiune. Faciliteaza relatia dintre celebritati si fani: mesajele trimise în privat sunt adesea deschise si citite.

Onlyfans a fost facut cât mai sigur posibil. Informatiile importante, cum ar fi numele, prenumele si adresa abonatilor sunt stocate pe servere securizate si complet criptate. Datele privind conturile bancare si tranzactiile financiare sunt, de asemenea, protejate cu tehnologii avansate.

Cum functioneaza OnlyFans

Înregistrarea la OnlyFans este gratuita si, de asemenea, pentru acces nu este nevoie sa platiti bani. Pentru a vizualiza aproape tot continutul, trebuie sa va abonati si sa platiti taxa stabilita direct de utilizatorul pe care intentionati sa îl urmariti. Sunt creatori, desi câtiva, care decid sa-si faca publice videoclipurile si imaginile, fara a cere vreo compensatie.

Uneori optati pentru un mix de continut gratuit si altele care, pentru a fi deblocate, trebuie „achizitionate”. Fanii care sunt dispusi sa plateasca si sa sustina financiar activitatea creatorilor vor putea vedea continut exclusiv.

Continutul poate fi vizualizat pe pagina de start (home page) a platformei, în sectiunea de notificari primesti alerte privind interactiunile cu alti utilizatori, despre videoclipurile care ti-au placut si multe altele, în profilul tau poti edita/modifica informatiile personale pentru a le arata altora iar în chat-urile private poti începe conversatii cu alti membri ai platformei.

Când va înregistrati pe OnlyFans puteti crea doua tipuri de profiluri. Cel al utilizatorului simplu, care vrea doar sa se distreze si sa vada ceea ce este produs si împartasit de altii, si cel al creatorului de continut, care în schimb se înregistreaza pe platforma pentru a putea comunica cu fanii sai, sa monetizeze si sa capteze atentia unui numar mai mare de sustinatori.

Cautari asemanatoare: onlyfans, onlyfans ce este, onlyfans cum functioneaza.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️