Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Regele Charles al III-lea, incoronarea se apropie

Publicat pe 15 Februarie 2023
Regele Charles al III-lea, incoronarea se apropie

Regele Charles al III-lea, incoronarea se apropie: iata cat va costa Angliei. Ceremonia de īncoronare a regelui Charles al III-lea este stabilita pentru 6 mai, vor fi putini invitati si va dura mai putin decāt cea a reginei Elisabeta a II-a.

Anglia se pregateste pentru marea ceremonie care va consacra la tron pe primul fiu al reginei Elisabeta a II-a. Dar care sunt cheltuielile pe care tara trebuie sa le suporte pentru pregatire si pentru ca toata lumea sa fie perfecta?

Cheltuielile īncoronarii regelui Charles al III-lea al Angliei

Cu siguranta īncoronarea regelui Charles al III-lea este un eveniment care va intra īn istoria monarhiei engleze dar si a istoriei mondiale. Ceremonia va avea loc sāmbata, 6 mai, iar Anglia va sarbatori doua zile, adica pāna luni, 8 mai. Deci, pe lānga ritual, care īl va vedea pe Charles ca protagonist, va fi necesar sa se tina cont si de costurile pentru securitate, a fortelor de ordinine si de tot ceea ce este necesar.

Potrivit unui raport al Center for Economic and Business Research (CEBR), fiecare sarbatoare legala din Anglia costa tarii 2,3 miliarde de lire sterline. Lista invitatilor la ceremonie nu este foarte lunga iar īncoronarea va fi mult mai scurta decāt cea a reginei Elisabeta a II-a.

Cautari asemanatoare: regele charles al iii-lea, charles al iii-lea incoronarea.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️