Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Roberto Cavalli, tata la 82 de ani

Publicat pe 11 Martie 2023
Roberto Cavalli, tata la 82 de ani

Roberto Cavalli, tata la 82 de ani - Roberto Cavalli si-a gasit pacea sentimentala cu Sandra Nilsson, aleasa cea mai frumoasa femeie din Suedia în 2006. Diferenta de vârsta dintre cei doi este de aproape 45 de ani. Împreuna au devenit parintii micutului Giorgio, al saselea copil al creatorului de moda Roberto Cavalli.

Sandra Bergman este partenera lui Roberto Cavalli. Sunt împreuna de aproximativ 15 ani, ea are 38 de ani si el 82 de ani. Femeia, care în trecut a fost aleasa cea mai frumoasa din Suedia, tara ei de origine, l-a facut recent pe antreprenor tata pentru a sasea oara. Pentru actuala partenera, mama ultimului sau copil, în 2015, Roberto Cavalli i-a facut cadou insula Stora Rullingen, nu departe de Stockholm, în valoare de aproximativ 2 milioane de euro.

Numele în omagiu adus tatalui împuscat de nazisti

„L-am numit Giorgio, în onoarea tatalui meu care a fost împuscat de nazisti când eram copil”, a spus designerul care nu a ratat nicio ocazie de a-si aminti socul si durerea acelei zile de 4 iulie 1944 din care a iesit si mai timid, lasându-l bâlbâit pâna la vârsta de aproape 20 de ani. Apoi pasiunea pentru moda care îi schimba viata. Începutul anilor 60 când a învatat sa imprime piele, prima colectie la Paris în anii 70 si (la dolce vita) în Saint Tropez unde deschisese un magazin de blugi folositi în închisorile americane si remodelati de Cavalli. O viata de succese, cea a couturierului, care a atins apogeul succesului si al cifrei de afaceri între anii 90 si începutul anilor 2000 si a fost vânduta apoi în 2014, an în care compania a încheiat cu o cifra de afaceri de 210 milioane euro venituri si 12 milioane euro pierderi.

Tribul familiei în vârful caruia se afla Roberto Cavalli este format din copiii sai Tommaso si Cristiana, nascuti din prima casatorie cu Silvanella Giannoni, încheiata în 1974, si Robert, Rachele si Daniele, din a doua casatorie cu modelul austriac Eva Duringer în 1980, care ulterior a devenit si colaboratoarea lui în casa de moda.

Brandul, dupa ce a trecut printr-o perioada întunecata, afectata si de reduceri grele de personal, se afla în prezent sub conducerea creativa a sicilianului Fausto Puglisi si apartine din 2019 companiei private de investitii Vision Investments a miliardarului din Dubai, Hussain Sajwani.

Cautari asemanatoare: roberto cavalli tata la 82 de ani.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️