Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Service auto SABIBA Calugareni

Publicat pe 7 Februarie 2024
Service auto SABIBA Calugareni

Service auto SABIBA Calugareni - Daca sunteti in cautarea unui service auto de incredere, profesionist si accesibil in zona Sucevei, nu mai cautati! Va prezentam cel mai bun service auto din oras, care va ofera o gama larga de servicii si produse pentru masina dumneavoastra. Fie ca aveti nevoie de o revizie tehnica, o schimbare de ulei, o reparatie a franelor, o diagnoza sau orice altceva, echipa de mecanici de la service-ul auto SABIBA AUTO din Calugareni, comuna Adancata, judetul Suceava este pregatita sa va ajute cu profesionalism si promptitudine. Nu numai ca va garanteaza o calitate superioara a lucrarilor efectuate, dar va ofera si cele mai bune preturi de pe piata!

Cateva motive pentru care sa alegi service-ul auto SABIBA AUTO

SABIBA AUTO din Calugareni, comuna Adancata, judetul Suceava este un service auto autorizat RAR, adica are certificatul de atestare tehnica eliberat de Registrul Auto Roman, care ii permite sa efectueze reparatii si revizii tehnice pentru autovehicule. Acest lucru iti asigura ca service-ul respecta normele legale si de calitate in domeniu.

SABIBA AUTO, iti ofera o gama variata de servicii, cum ar fi:

  • Service Auto
  • ITP (Inspectie tehnica periodica)
  • Dezmembrari Auto
  • Vulcanizare Auto
  • Incarcare cu Freon
  • Diagnoza Auto

Un alt motiv pentru care sa alegi SABIBA AUTO este ca aici beneficiezi de garantie pentru toate serviciile efectuate. Astfel, poti fi sigur ca masina ta este in maini bune si ca nu vei avea surprize neplacute ulterior. De asemenea, aici vei gasi piese de schimb originale sau aftermarket, in functie de preferintele si bugetul tau.

Nu in ultimul rand, SABIBA AUTO iti ofera si un serviciu de tractare auto, in cazul in care masina ta are o defectiune majora sau un accident. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji daca ramai blocat pe drum, ci doar sa suni la numarul de telefon afisat pe site-ul lor si vei primi ajutor prompt.

In concluzie, daca vrei sa ai parte de un service auto profesionist, care sa iti ofere solutii optime pentru orice problema a masinii tale, atunci nu ezitati sa apelati la SABIBA AUTO din Calugareni, comuna Adancata, judetul Suceava, service-ul auto care va respecta masina si buzunarul! Aici vei gasi seriozitate, calitate si preturi corecte. Pentru mai multe detalii sau programari, va invitam sa vizitati site-ul lor www.bibauto.ro sau sa ii contactezi telefonic la numarul: 0755563563 sau prin e-mail office@bibauto.ro.

Cautari corelate: service auto sabiba calugareni.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️