Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Sora boss-ului italian Matteo Messina Denaro a fost arestata

Publicat pe 3 Martie 2023
Sora boss-ului italian Matteo Messina Denaro a fost arestata

Sora boss-ului italian Matteo Messina Denaro a fost arestata - Rosalia Messina Denaro este acuzata de asociere mafiota. Potrivit anchetatorilor, femeia si-ar fi ajutat fratele sa scape de captura ani de zile si ar fi gestionat in numele sau „afacerile de familie”.

Carabinieri au arestat-o pe Rosalia, sora boss-ului italian Matteo Messina Denaro, sub acuzatia de asociatie mafiota. Ancheta a fost coordonata de parchetul din Palermo. Potrivit anchetatorilor, femeia si-ar fi ajutat fratele sa se sustraga de la captura ani de zile si ar fi gestionat în numele lui „afacerile de familie” si reteaua de „pizzini”, permitând astfel sefului mafiei sa mentina relatii cu oamenii sai în timpul lungii sale absente.

Cine este Rosalia Messina Denaro

Rosalia Messina Denaro, cunoscuta sub numele de Rosetta, nascuta în 1955, cea mai mare dintre cele patru surori Messina Denaro, este mama lui Lorenza Guttadauro, avocat care, din ziua arestarii sale, îl asista pe seful mafiei, si sotia lui Filippo Guttadauro, care a ispasit 14 ani pentru asociatie mafiota si este înca în închisoare cu condamnare pe viata. Al doilea fiu al femeii, Francesco, ispaseste o pedeapsa de 16 ani tot pentru asociere mafiota.

Arestarea superbossului Matteo Messina Denaro

Arestarea Rosaliei vine la aproape doua luni dupa cea a fratelui ei, Matteo Messina Denaro. Fostul fugar a fost arestat pe 16 ianuarie, când a fost oprit lânga clinica privata La Maddalena din Palermo, dupa aproape 30 de ani de fuga.

Cautari asemanatoare: sora boss-ului italian matteo messina denaro arestata, rosalia messina denaro arestata, rosalia messina denaro acuzata de asociere mafiota.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️