Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

The Mirror cere scuze printului Harry

Publicat pe 11 Mai 2023
The Mirror cere scuze printului Harry

The Mirror cere scuze printului Harry: „El are dreptul la despagubiri” - Grupul editorial Mirror a cerut scuze printului Harry în timpul primei audieri a procesului privind invadarea confidentialitatii.

O alta victorie pentru Harry în lupta sa juridica împotriva Mirror Group Newspapers. De altfel, la începutul procesului de la Înalta Curte din Londra, despre presupusele interceptari ilegale ale Ducelui de Suxess, grupul editorial al tabloidului Mirror si-a cerut scuze „fara rezerve”.

Grupul editorial Mirror, care publica, de asemenea, Sunday Mirror si Sunday People, au recunoscut ca au existat „unele dovezi” de colectare ilegala de informatii si s-au angajat sa puna capat acestui tip de conduita.

Avocatii grupului au mai spus ca Ducele de Sussex are dreptul la „despagubiri adecvate”, dar, în acelasi timp, au negat ca ar fi interceptat mesajele vocale si au respins unele acuzatii.

Pe lânga printul Harry, mai multe personalitati, printre care Elton John, cântareata Cheryl, actorul Ricky Tomlinson si fostul fotbalist Ian Wright, au intentat procese împotriva Mirror Group Newspapers (Mgn).

Cautari asemanatoare: the mirror, printului harry, the mirror cere scuze printului harry.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️