Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Threads, noua aplicatie Meta

Publicat pe 15 decembrie 2023
Threads, noua aplicatie Meta

Threads, noua aplicatie Meta - Salutare, dragi cititori! Astazi Vocea Europei va prezinta Threads, noua aplicatie Meta care promite sa revolutioneze modul in care comunicam online. Threads este o aplicatie de mesagerie care se integreaza cu Instagram si va permite sa creati grupuri de prieteni apropiati, cu care puteti impartasi fotografii, videoclipuri, statusuri si locatii in timp real. Suna interesant, nu? Dar haideti sa vedem ce are Threads de oferit mai mult decat alte aplicatii similare.

In primul rand, Threads este foarte usor de folosit. Nu trebuie sa va faceti un cont nou, ci doar sa va conectati cu cel de Instagram. Apoi, puteti alege din lista de prieteni apropiati pe cei cu care vreti sa formati un grup. Puteti avea mai multe grupuri, in functie de interesele si relatiile voastre. De exemplu, puteti avea un grup cu colegii de munca, unul cu familia si unul cu prietenii de la sala.

Odata ce ati creat un grup, puteti incepe sa trimiteti mesaje si sa primiti notificari personalizate. Threads va ofera posibilitatea sa alegeti dintr-o gama variata de emoji si stickere, care exprima starea voastra de spirit, activitatea sau locatia. De asemenea, puteti trimite fotografii si videoclipuri direct din camera aplicatiei, care are filtre si efecte speciale. Si daca vreti sa fiti si mai creativi, puteti folosi functia Auto Status, care actualizeaza automat statusul vostru in functie de locatia si miscarea voastra. De exemplu, daca sunteti la cumparaturi, statusul vostru va fi "🛍️", iar daca sunteti la plimbare, va fi "🚶‍♂️".

Threads este o aplicatie care vrea sa va apropie mai mult de prietenii vostri apropiati, fara sa va distruga intimitatea. Puteti decide cine poate vedea statusul vostru si locatia voastra, si puteti sterge orice mesaj sau fotografie pe care o trimiteti. De asemenea, puteti bloca sau raporta orice persoana care va hartuieste sau va deranjeaza.

Threads este o aplicatie Meta, ceea ce inseamna ca face parte din ecosistemul companiei care detine si Facebook, WhatsApp si Oculus. Acest lucru va ofera acces la o retea uriasa de utilizatori si la o tehnologie avansata. De exemplu, Threads va beneficia de functii de realitate augmentata si virtuala in viitor, care va vor permite sa interactionati cu prietenii vostri in moduri noi si captivante.

Threads este o aplicatie pe care merita sa o incercati daca sunteti pasionati de social media si daca vreti sa pastrati legatura cu prietenii vostri apropiati. Este gratuita, distractiva si sigura. Ce mai asteptati? Descarcati Threads acum si spuneti-ne cum vi se pare!

Cautari asemanatoare: threads noua aplicatie meta.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️