Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Twitter a redus angajatii de la 8.000 la 1.500

Publicat pe 12 Aprilie 2023
Twitter a redus angajatii de la 8.000 la 1.500

Twitter a redus angajatii de la 8.000 la 1.500 - De la preluare, CEO-ul Tesla si SpaceX a redus personalul Twitter de la 8.000 la 1.500: o operatiune pe care Elon Musk, într-un interviu acordat la BBC, a definit-o drept „dureroasa”, care „nu m-a amuzat deloc”.

De când a preluat Twitter, Elon Musk si-a redus personalul de la 8.000 la 1.500: o operatiune pe care CEO-ul Tesla si SpaceX a definit-o, într-un interviu acordat la BBC, drept „dureroasa”, care „nu m-a amuzat deloc”. În timpul interviului, Musk a marturisit ca preluarea retelei de socializare a fost „necesara”, doar ca gestionarea este „destul de complexa”, este ca pe „roller coaster”.

Interviul lui Elon Musk

Fondatorul Tesla a acceptat interviul „în mod neasteptat” si „în ultimul moment”, relateaza BBC. Au existat unele controverse în ultimele zile din cauza faptului ca postul britanic, pe reteaua de socializare a fost etichetat drept un ziar „finantat de guvern”. În merit, Musk a spus ca are „respectul suprem” pentru BBC. Scopul Twitter, a explicat el, este sa fie „cinstit si transparent”, dar acea „eticheta” atribuita lui BBC „va fi actualizata”, a promis el: „vom încerca sa fim exacti”.

Cautari asemanatoare: twitter, twitter a redus angajatii.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️