Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Twitter, Papa Francisc pierde bifa albastra

Publicat pe 23 Aprilie 2023
Twitter, Papa Francisc pierde bifa albastra

Twitter, Papa Francisc pierde bifa albastra - Vaticanul: „Reteaua de socializare sa certifice autenticitatea conturilor”.

Cu siguranta este adevarat ca daca pierzi bifa albastra pe Twitter, poti obtine alta (platind), dar nici Papa Francisc nu a reusit miracolul de a o avea gratuit. Francisc pe Twitter are acum aceeasi autoritate ca simpli muritori. Si doar un individ ca Elon Musk, care se simte ca Dumnezeu pe Pamânt, ar putea sa faca asta. Reteaua de socializare din San Francisco a decis sa schimbe regulile de certificare a identitatii, eliminând bifa albastra din multe conturi, inclusiv din cel al Vaticanului.

Reactia Vaticanului

„În timp ce asteapta sa cunoasca noile politici ale platformei, Vaticanul are încredere ca acestea includ certificarea autenticitatii conturilor”. Asa a comentat Vaticanul decizia Twitter. „În prezent, conturile @Pontifex certificate cu vechile reguli au peste 53 de milioane de urmaritori”, relateaza Vaticanul.

Cost bifa albastra Twitter

Ai nevoie de 8 dolari pe luna si poti avea un abonament premium, se aplica tuturor, se aplica si Papei. A-i tine companie lui Papa Francisc sunt 18 milioane de follower si o lista nesfârsita de vedete care nu vor sa plateasca un ban pentru a avea un profil social verificat. Nici Beyoncč, care are peste 15 milioane de urmaritori, nici New York Times nu o va face deocamdata, chiar si Joe Biden a pierdut bifa albastra.

Cautari asemanatoare: twitter, papa francisc, twitter papa francisc, twitter papa francisc pierde bifa albastra.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️