Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Twitter îsi schimba logo-ul: de la pasare la câine

Publicat pe 6 Aprilie 2023
Twitter îsi schimba logo-ul: de la pasare la câine

Twitter îsi schimba logo-ul: de la pasare la câine - Emblematica pasare albastra înlocuita, probabil doar pentru moment, de Dogecoin ca sigla Twitter, un câine (Shiba Inu) care apartine universului meme-urilor si criptomonedelor.

De câteva zile, Twitter a înlocuit logo-ul traditional care înfatiseaza bluebird (pasarea albastra), cu Doge, sau o meme populara care reprezinta un câine, în special un Shiba Inu, care a devenit si un simbol al criptomonedei Dogecoin.

Elon Musk si Dogecoin

Dupa actualizare, însusi Elon Musk este cel care publica un meme pe profilul sau, cu Doge care, la volanul unei masini, este oprit de un politist care îi verifica identitatea, în timp ce câinele îi explica ofiterului ca cea de pe document este o fotografie veche (unde este înfatisata pasarea albastra). Proprietarul Tesla nu este nou în aprobarea criptomonedei legate de Doge, valoarea Dogecoin-ului crescând cu 30% în câteva minute, crescând de la 8 la 11 centi.

Nasterea memei

Meme o înfatiseaza pe Kabosu, o catelusa Shiba Inu cu un pedigree complet, a aparut pe internet în 2010 si a devenit imediat foarte popular, atingând gloria în 2013, când devine si logo-ul criptomonedei. De obicei, memele Doge si variantele sale sunt însotite de fraze într-o engleza aproximativa, care exprima sarcasm fata de utilizator.

Cautari asemanatoare: twitter, twitter logo, twitter schimba logo-ul, dogecoin sigla twitter, dogecoin.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️