Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Vin Diesel acuzat de agresiune sexuala

Publicat pe 22 decembrie 2023
Vin Diesel acuzat de agresiune sexuala

Vin Diesel acuzat de fosta asistenta de agresiune sexuala. Asta Jonasson a putut raporta un eveniment care s-a petrecut in urma cu treisprezece ani datorita unei legi care ofera o fereastra de timp in care sa se poata depune plangeri pentru incidente care ar fi putut intra in termen de prescriptie.

„Acuzatii absurde. Este prima data cand aud despre asta.” Astfel, prin avocatul sau, actorul american Vin Diesel ii raspunde asistentei sale care l-a denuntat pentru agresiune sexuala. Violenta ar fi avut loc in camera unui hotel din Georgia, St. Regis din Atlanta, unde starul de la Hollywood filma filmul „Fast & Furious 5” in 2010. In plangerea depusa la Curtea Superioara din Los Angeles, din California, Asta Jonasson sustine ca actorul a lipit-o de un perete, a agresat-o sexual si apoi s-a masturbat in fata ei.

Jonasson da in judecata Diesel, compania sa de productie One Race Productions si sora actorului, Samantha Vincent, pentru agresiune sexuala, mediu de lucru ostil, lipsa de supraveghere si concediere ilegala. Fosta asistenta sustine ca sora actorului, presedintele One Race Productions la acea vreme, a sunat-o „la cateva ore” dupa presupusa agresiune si ia anuntat demiterea acesteia.

Cautari asemanatoare: vin diesel acuzat de agresiune sexuala.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️