Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Zelensky asteptat la Roma, se va vedea cu Mattarella, Meloni si Papa Francisc

Publicat pe 13 Mai 2023
Zelensky asteptat la Roma, se va vedea cu Mattarella, Meloni si Papa Francisc

Zelensky asteptat la Roma, se va vedea cu Mattarella, Meloni si Papa Francisc - Presedintele ucrainean se afla astazi în Italia, ca parte a unei serii de calatorii în Europa.

Turneul european al lui Volodimyr Zelensky continua si este asteptat la Roma în urmatoarele ore. Sunt programate întâlniri cu Presedintele Republicii Sergio Mattarella si cu Prim-ministrul Giorgia Meloni.

De asemenea, este planificata o vizita la Vatican cu Papa Francisc. Presedintele ucrainean va fi apoi invitatul lui Bruno Vespa într-o editie speciala a emisiunii Porta a Porta.

Întâlnire asteptata si la Vatican

Premierul Meloni l-a invitat pe presedintele ucrainean în capitala Italiei în timpul vizitei sale la Kiev din februarie. O întâlnire importanta cu Papa Francisc, mult asteptata la Kiev. O invitatie pe care pontiful a amânat-o mereu pentru ca dorinta lui a fost mereu sa mearga la Kiev doar cu conditia sa mearga si la Moscova. Pâna acum, însa, nu a venit nicio invitatie din Rusia si în final va fi însusi Zelensky cel care va merge la Vatican.

Vizita la Roma, dupa cum scrie Tass de la Roma citând „o sursa a Vaticanului”, nu este legata de „misiunea de pace” despre care Pontiful a vorbit în ultimele zile. Potrivit sursei, Zelensky a cerut „cu doar câteva zile în urma” sa fie primit de Papa în cadrul vizitei sale la Roma.

Cautari asemanatoare: zelensky roma mattarella meloni papa francisc.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️