Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

8 martie, Google sarbatoreste Ziua Femeii cu un doodle

Publicat pe 8 Martie 2023
8 martie, Google sarbatoreste Ziua Femeii cu un doodle

8 martie, Google sarbatoreste Ziua Femeii cu un doodle - Reprezentarile din fiecare litera de pe pagina principala a motorului de cautare Google, evidentiaza doar câteva dintre numeroasele domenii în care femeile din întreaga lume se sprijina reciproc pentru a îmbunatati calitatea vietii.

Celebrul motor de cautare Google îsi aminteste de Ziua Internationala a Femeii cu un doodle pe pagina de pornire, care subliniaza lupta pentru drepturile femeilor.

Facând clic pe imagine vezi un desen de culoare mov care înfatiseaza un grup de femei la serviciu, care se unesc pentru a explora si a învata, care se mobilizeaza pentru drepturile lor, care se ajuta reciproc si care se sustin în timpul maternitatii.

Reprezentarile din fiecare litera evidentiaza doar câteva dintre numeroasele domenii în care femeile din întreaga lume se sprijina reciproc pentru a-si îmbunatati calitatea vietii.

Google Doodle

Imaginile animate care înlocuiesc ocazional sigla Google sunt create de ilustratori si ingineri. Conceptul de doodle s-a nascut în 1998, înainte ca firma sa-si asume o denumire corporativa. Fondatorii Google, Larry Page si Sergey Brin, au vrut sa informeze utilizatorii despre participarea lor la festivalul Burning Man din desertul Nevada. În spatele celui de-al doilea „o” din cuvântul „Google” a fost desenata o figura, un fel de mesaj pentru a semnala ca fondatorii erau în afara biroului. De acolo a luat amploare obiceiul de a „decora” sigla companiei pentru a celebra evenimente semnificative.

Cautari asemanatoare: google doodle, 8 martie google doodle.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️