Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Bluesky disponibil pe Android

Publicat pe 23 Aprilie 2023
Bluesky disponibil pe Android

Bluesky disponibil pe Android - Bluesky disponibil pe Android. Bluesky are în sfârsit propria aplicatie pentru Android. Cum functioneaza anti-twitter? Bluesky este platforma dorita puternic de Jack Dorsey, fost CEO al Twitter, care ar putea deveni o alternativa la reteaua de socializare a lui Elon Musk: sosirea pe Android.

De când Elon Musk a cumparat Twitter cu 44 de miliarde de dolari si a început sa faca schimbari semnificative, nu au lipsit criticile utilizatorilor care au folosit mereu reteaua de socializare. Unii au început sa caute alternative la platforma de microblogging si una a fost oferita de co-fondatorul Twitter si fostul CEO Jack Dorsey.

Acesta din urma, împreuna cu echipa sa, au lucrat luni de zile la crearea unei noi retele de socializare open source care sa dea viata unei alternative descentralizate la platforma lui Elon Musk. Asa s-a nascut Bluesky, care ar putea deveni în curând alternativa Twitter.

Bluesky ajunge pe Android: provocarea catre Twitter

Bluesky si-a lansat provocarea catre Twitter. A aterizat pe iOS în urma cu aproximativ doua luni si are în prezent o comunitate relativ mica de aproximativ 30.000 de abonati în întreaga lume, dar este gata sa ajunga la un public mai mare.

În zilele urmatoare va fi potential disponibil pentru toate persoanele care au un dispozitiv suportat de sistemul de operare Android. Aplicatia poate fi instalata si utilizata pe tablete si smartphone-uri. Pentru a-o accesa, este necesar sa te înregistrezi pe o lista de asteptare sau sa obtii un cod de invitatie de la o persoana care foloseste deja platforma.

Nu doar Twitter, ci si Bluesky reprezinta o alternativa valabila la Mastodon, cu care are multe puncte în comun. Platforma lui Jack Dorsey se bazeaza pe Authenticated Transfer Protocol, sau AT Protocol, construit pe portabilitatea contului, existenta unui algoritm, interoperabilitate si performanta excelenta.

Bluesky, cum functioneaza reteaua de socializare care vrea sa înlocuiasca Twitter

Bluesky este o platforma în curs de dezvoltare. Multe caracteristici ar putea fi adaugate în viitor si exista înca multe limitari. Numarul de abonati este într-adevar scazut în comparatie cu cele mai cunoscute retele de socializare si asta înseamna ca va fi imposibil sa interactionezi cu toti utilizatorii cunoscuti pe platformele folosite.

Datorita dimensiunii reduse a comunitatii, Bluesky pare a fi o oaza de liniste, unde regulile si neticheta sunt respectate în majoritatea cazurilor. Discutiile si comparatiile pot fi abordate pasnic si pot avea implicatii constructive.

Postarile care pot fi create pe Bluesky trebuie sa aiba maximum 256 de caractere si pot include imagini si videoclipuri. Ca si în cazul Twitter, puteti urmari alte persoane, puteti avea urmaritori, puteti bloca utilizatorii cu care nu doriti sa interactionati si sa partajati informatii personale.

Caracteristica care nu a fost înca implementata pe platforma si care lipseste puternic este cea care priveste posibilitatea de a trimite mesaje private catre utilizatori si conexiunile dvs. Conversatiile pot fi doar publice.

Cautari asemanatoare: bluesky android.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️